Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:28 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sâmbătă, pe terenul „Flacăra“, cu Bucovina Suceava CS Năvodari, în faţa celei de-a cincea victorii consecutive

ro

16 May, 2015 00:00 1189 Marime text
Echipa de rugby CS Năvodari susţine astăzi, de la ora 10.00, meciul din etapa a opta a Diviziei Naţionale (eşalonul secund al rugby-ului românesc), întâlnind în propriul fief (arena „Flacăra“) formaţia Bucovina Suceava.
 
Spectatorii beneficiază de intrare gratuită. În clasament, gazdele se găsesc pe locul trei, cu 25 de puncte, iar sucevenii ocupă poziţia a şasea, cu 11 puncte. CS Năvodari se află la egalitate de puncte cu echipa de pe locul doi, RC Bârlad, dar în clasamentul real, rezultatele echipelor Under-23 de la CSM Bucureşti (liderul clasamentului, cu 32 de puncte) şi Steaua nu vor conta la finele campionatului. În Divizia A (al treilea eşalon valoric), ambele echipe dobrogene evoluează pe teren propriu, astăzi. La Constanţa, pe stadionul „Mihai Naca“, RCJ Farul întâlneşte, de la ora 12.00, Sportul Studenţesc, iar la Mangalia, de la ora 13.00, CSRTM Callatis se confruntă cu Metrorex Bucureşti, pe stadionul „Marina“. Meciurile contează pentru etapa a doua, iar în prima rundă, atât Farul (pentru care evoluează componenţii formaţiei de old-boys Rechinii Constanţa), cât şi Callatis au înregistrat eşecuri în deplasare.

Meciuri importante pentru Tomitanii şi Cleopatra

Tot astăzi, în campionatul juniorilor de până în 19 ani, liderul clasamentului, cu 50 de puncte, Cleopatra Mamaia, joacă pe teren propriu, în etapa a 13-a, cu a doua clasată, CSA CSS Steaua Bucureşti, care are 49 de puncte. Meciul este găzduit de terenul Constructorul - Cleopatra din Complexul Sportiv Badea Cârţan din Constanţa. Duminică, 17 mai, un alt meci important la juniori, în întrecerea Under-18: Tomitanii Constanţa (locul 2, cu 34 de puncte) - Dinamo Bucureşti (locul 6, cu 14 puncte). Confruntarea, care, în sezonul trecut, a fost finala Campionatului Naţional U-17, face parte din etapa a opta şi se desfăşoară pe stadionul „Mihai Naca“, de la ora 13.00. După acest meci, pe aceeaşi arenă mai au loc alte două partide de juniori: de la ora 14.00 - LPS „Nicolae Rotaru“ - Steaua Bucureşti (la U-17); de la ora 15.00 - LPS - Mangalia (la U-16).

Toţi arbitrii constănţeni au primit delegări

În acest weekend, au primit delegări toţi arbitrii constănţeni de rugby. Astfel, Robert Andrei Diaconescu, şeful colegiului judeţean de arbitri, va conduce la centru, astăzi, de la ora 13.00 (în direct pe rugbytv.ro), meciul din Superligă Ştiinţa Baia Mare - Dinamo. Confruntarea CS Năvodari - Bucovina Suceava îi are ca mărginaşi pe Eduard Ploţchi şi Marius Ţugurel, iar partida Farul - Sportul va fi arbitrată de Viorel Bujoreanu. La Mangalia, la Callatis - Metrorex, arbitru e Marius Grigore. La disputele juniorilor de duminică, de pe stadionul „Mihai Naca“, delegările sunt următoarele: la Tomitanii - Dinamo - Marius Grigore, Ionuţ Damaschin, Remus Apostol; la LPS - Steaua - Robert Diaconescu, Eduard Ploţchi, Dan Barbu; la LPS - Mangalia - Marius Ţugurel, Vlad Carp, Horia Carp. „Cum să nu fiu mândru când văd o etapă în care toţi arbitrii dobrogeni sunt implicaţi?“, a spus Robert Diaconescu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii