Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:10 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Săgeata Stejaru participă la Turneul Stelelor. Astăzi, susţine meciul decisiv

ro

28 Dec, 2016 10:49 4655 Marime text
Mai mulţi jucători cunoscuţi joacă pentru Săgeata Stejaru la turneul de futsal Turneul Stelelor, de la Braşov. În prima partidă, jucătorii pregătiţi de Mihai Guliu au pierdut cu formaţia Neaţa, scor 0-1. Pentru echipa de pe litoral au evoluat Nicu Creţu, Vişan Creţu, Claudiu Dragu, Silviu Moise (fotbalişti la Delta Tulcea), Denis Husein (Axiopolis Cernavodă), Vasile Şicu (SSC Farul Constanţa), Nicea Paşata şi Ionuţ Pană.

În al doilea meci, Săgeata a învins cu 3-1 ACS Deloeco, golurile dobrogenilor fiind marcate de Pană, Moise şi Husein. Astăzi, de la ora 15.00, Săgeata dispută al treilea meci, cu formaţia Caprice, iar o victorie îi asigură calificarea în faza următoare.

„Am alcătuit o selecţionată cu jucători de la mai multe echipe. Am jucat foarte bine în primele două partide. La debut, am întâlnit campioana de anul trecut. Am avut mai multe ocazii, printre care şi o bară. Meciul trebuia să se termine cel puţin egal. În a doua partidă, am câştigat fără drept de apel. La acest turneu, sunt prezenţi mulţi jucători cu nume din fotbalul românesc“, a declarat Mihai Guliu.

UPDATE 1: Săgeata a câştigat şi meciul cu echipa Caprice, de astăzi, scor 3-1 (Şicu, Pană, Moise), iar, graţie acestui rezultat, diseară va evolua în sferturile de finală ale turneului, contra echipei din Bacău.    

UPDATE 2: Meciul din sferturi s-a încheiat la egalitate, 0-0, după sfârşitul timpului regulamentar, iar la loviturile de departajare Săgeata s-a impus cu 3-2, atingând astfel semifinalele.

Sursa foto 1: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii