Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:16 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cel mai tare amical din ultimii ani Robert Diaconescu arbitrează meciul CSM Bucureşti - England Counties XV

ro

04 Jun, 2015 00:00 3366 Marime text
Şeful arbitrilor constănţeni de rugby, Robert Andrei Diaconescu, va conduce partida amicală CSM Olimpia Bucureşti - England Counties, care se va disputa vineri, 5 iunie, de la ora 18.00, pe stadionul Olimpia din capitală.

Disputa se constituie în cel mai puternic meci de verificare pe care l-a disputat în ultimii ani o echipă de club românească. England Counties este considerată a treia Naţională a Angliei şi a venit în România pentru meciuri-test. Potrivit site-ului oficial al CSM Olimpia Bucureşti, England Counties XV este formată din jucători care evoluează în County Championship (campionatul regiunilor) şi în cel de-al treilea eşalon valoric (National League 1). Este o selecţionată valoroasă, cu un program internaţional bine definit. Până acum în acest an, England Counties XV a avut două meciuri-test, ambele câştigate: 37-3 cu Scotland Club XV şi 24-15 cu France Federale XV. Ambele adversare sunt selecţionate, ca de altfel majoritatea adversarelor pe care England Counties XV le întâlneşte în turneele sale anuale. England Counties va mai disputa în România un meci amical cu România Under-23, programat pe 9 iunie, de la ora 19.00, pe Stadionul Naţional Arcul de Triumf.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Aragorn 04 Jun, 2015 11:48 Era o vreme cind toate echipele astea veneau si jucau cu Farul...nu era selectionata britanica, franceza sau italiana care sa nu treaca pe la Constanta...prin grija nulitatilor care ne "guverneaza", am ramas doar cu amintirile, din pacate.