Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Promovarea e mai aproape. Slobozia s-a împiedicat Handbalistele de la CSU Neptun au trecut şi de HC Piatra Neamţ

ro

24 Feb, 2013 23:23 1320 Marime text

neptun.jpgEchipa feminină de handbal CSU Neptun Constanţa a câştigat cu 28-24 (18-11) partida de ieri, de pe teren propriu, cu HC Feminin Piatra Neamţ, contând pentru etapa a 17-a a Diviziei A. În urma acestui succes, echipa constănţeană se menţine pe primul loc în clasament, dar şi-a mărit de la unul la trei puncte avansul faţă de a doua clasată, Unirea Slobozia, care a suferit un eşec neaşteptat pe teren propriu, 23-25 cu Ştiinţa Bucureşti. Practic, victoria cu echipa din Piatra Neamţ (a 16-a din actualul sezon) este foarte importantă, aducând-o pe Neptun mai aproape de revenirea în prima ligă.

Pentru CSU Neptun au înscris: Alla Sheiko - 10 goluri, Ana Maria Dragut - 6, Daniela Arfir - 5, Paula Toma - 3, Andreea Vasiliu - 2, Nicoleta Rusu - 1, Andreea Mărginean - 1.
Ieri, Ana Maria Dragut a împlinit 23 de ani, primind flori de la suporteri, care au procedat la fel şi în ce-o priveşte pe Nicoleta Rusu, care îşi va serba împlinirea a 26 de ani mâine.

HCM, doar egal

Eliminată din Liga Campionilor, HCM Constanța a rămas cu o singură grijă, Liga Națională, dar s-a împiedicat și aici, aseară obținând o remiză chinuită în deplasare cu HC Odorhei. Meciul, care a fost derby-ul etapei a 14-a a campionatului, s-a încheiat cu scorul de 30-30, după ce HCM a condus la pauză cu 18-16. Pe final însă, constănțenii au alergat după egalare, revenind de la 26-29. În clasament, HCM rămâne pe prima poziție, cu 25 de puncte. Vice-lidera, Știința Bacău, are 23 de puncte, dar și un meci în plus. Nemulțumită de acest nou rezultat defavorabil, conducerea clubului constănțean a anunțat că-i va arde la bani pe handbaliști, dar și că va renunța la unii dintre ei. HCM susține următoarea partidă de campionat mâine, tot în deplasare, cu CSM București, de la ora 16,30.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii