Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:09 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marco Enciu, golgeterul Farului, se desparte de „marinari”

ro

09 Jan, 2015 00:00 2431 Marime text
Atacantul Marco Enciu, jucătorul care a înscris cele mai multe goluri pentru Farul în turul Ligii a II-a, cinci, nu va mai juca pentru clubul constănţean din partea a doua a campionatului. Fotbalistul de 26 de ani a luat decizia de a se despărţi de „marinari”, iar hotărârea sa este definitivă.
„Marco Enciu şi-a manifestat intenţia clară de a întrerupe colaborarea cu FC Farul. Am analizat această situaţia cu patronul Giani Nedelcu, iar, dacă jucătorul îşi va menţine decizia, vom ajunge la o înţelegere şi vom înceta colaborarea”, a declarat Auraş Braşoveanu, preşedintele grupării constănţene. „Mie îmi pare rău că plec de la Farul, pentru că mă ataşasem de colegi, iar aprecierile Constanţei m-au bucurat”, a arătat Marco Enciu, cel mai bun om ofensiv al „marinarilor” din campionat, cu cinci goluri şi trei pase decisive. În clasamentul golgeterilor seriei întâi a campionatului, Marco se află pe locul opt.

În 2015, în lotul Farului nu se vor mai regăsi mai mulţi fotbalişti cu vârsta mai mare, conducătorii clubului decizând să dea credit tinereţii. „Avem un proiect în care vom pune bază pe jucătorii tineri. Avem în cedere şi o serie de asemenea fotbalişti împrumutaţi până acum la alte echipe. Am întocmit deja o listă şi analizăm evoluţia lor din tur, pentru a vedea dacă este oportun să-i aducem înapoi în această iarnă”, a mai spus Auraş Braşoveanu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii