Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:14 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Ovidiu, echipele de la Cupa Hagi Danone joacă pentru calificarea la turneul mondial din Maroc

ro

29 May, 2015 00:00 1528 Marime text
Turneul final al ediţiei a şasea a Cupei Hagi Danone, cea mai importantă competiţie de fotbal din România rezervată copiilor de 10-12 ani, începe astăzi, pe terenurile Academiei Hagi de la Ovidiu, şi se va încheia luni, 1 iunie.
 
12 echipe din toată ţara vor juca pentru trofeul de campioană, iar câştigătoarea va reprezenta România la Danone Nations Cup, din Maroc, unde participă alte 31 de echipe naţionale din întreaga lume. Cele 12 echipe care vor evolua la Ovidiu sunt cele patru câştigătoare ale fazelor zonale destinate şcolilor (Liceul Teoretic „Eugen Pora“ Cluj, Şcoala Gimnazială „Elena Farago“ Craiova, Şcoala Gimnazială numărul 10 Suceava, Colegiul Tehnic Feroviar „Mihai I“ Bucureşti) şi opt cluburi pe care le-a invitat Fundaţia „Gheorghe Hagi“ (Steaua, Dinamo, CSU Craiova, ACS Viitorul Junior Cluj, Viitorul Oradea, Kinder Tg. Mureş, LPS Banatul Timişoara şi Academia Hagi).

Ieri a avut loc tragerea la sorţi, iar echipele au fost împărţite în două grupe, urmând a juca după sistemul fiecare cu fiecare. Astăzi, sâmbătă şi duminică, de la ora 10.00, se vor juca meciurile din grupe. Primele două locuri din fiecare serie se califică în semifinalele de luni, 1 iunie, care vor începe de la ora 10.00, respectiv 11.00. Câştigătoarele semifinalelor vor juca finala în aceeaşi zi, de la ora 17.00. Gheorghe Hagi, ambasador al Cupei Hagi Danone, va urmări meciurile de luni şi îi va premia pe copii la festivitatea de la ora 18.30. Anul trecut, la finala mondială din Brazilia, România, prin echipa Academiei Hagi, a obţinut cea mai bună performanţă din istoria participărilor sale, clasarea pe locul şase.
 
Sursa foto: Facebook (Cupa Hagi Danone)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii