Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:01 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul, meci cu multipla campioană Grasshoppers Zurich. Ianis Hagi a deschis scorul (galerie foto + video)

ro

18 Jan, 2018 20:15 1935 Marime text
FC Viitorul a întâlnit joi, 18 ianuarie, la Maxx Royal din Belek, în al treilea joc de verificare din cantonamentul din Antalya, multipla campioană a Elveției, Grasshoppers Zurich (27 titluri naționale și 19 Cupe ale Elveției). O formație experimentată, pregătită de Murat Yakin, fostul internațional elvețian de origine turcă, dar împotriva căreia campioana României a făcut o nouă partidă foarte bună, în special în prima repriză.

Viitorul a deschis scorul încă din min.5, când Ianis Hagi a transformat impecabil o lovitură liberă de la 20m, iar peste alte șapte minute Mățan ar fi putut majora diferența, dar nu a ajuns la centrarea aceluiași I. Hagi. Constănțenii au continuat să fie mai periculoși și în minutele următoare și ar fi putut înscrie din nou, în min.22, dar șutul lui Mățan de la 16m a fost respins de portarul advers. Repriza secundă a fost mai echilibrată, mai ales după ce din min.70 managerul tehnic Gheorghe Hagi a făcut mai multe schimbări. Elvețienii au reușit să restabilească egalitatea în finalul meciului, în min.85, prin Bajrami, cu un șut puternic la colțul scurt.

Au evoluat formațiile:
FC Viitorul (manager Gheorghe Hagi): Tordai - Căpușă (70 Ciobanu), Țîru (70 Mladen), Hodorogea (70 Horj), De Nooijer (70 Mailson) - Cicâldău (70 Kofi), Băluță (46 Dumitrescu, 70 Ghiță), Vînă (70 Casap) - Chițu (70 Gavra), I. Hagi (70 Voduț), Mățan, (46 Drăguș).
Grasshoppers Zurich (antrenor Murat Yakin): Vasic - Pnishi, Lavanchy, Doumbia, Zesiger, Arigoni - Fasko, Sadik, Sukacev, Muller - Avdijaj. Au mai intrat: Pribanovic, Rhyner, Cvetkovic, Taipi, Djuricin, Andersen, Kapic, Bergstrom, Lika, Bajrami.

FC Viitorul va disputa primul meci oficial din 2018 în 2 februarie (ora 20.45), când va întâlni, pe teren propriu, în etapa a 23-a din Liga 1 Betano, pe Astra Giurgiu.

Sursă foto și text: FC Viitorul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii