Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:55 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Set la zero FC Farul a testat un jucător din Canada în amicalul cu Abatorul Slobozia (galerie foto+video)

ro

10 Aug, 2015 00:00 3406 Marime text
Aflată în cantonament la baza sportivă proprie, FC Farul a disputat, sâmbătă, o partidă de verificare contra echipei din Liga a IV-a a judeţului Ialomiţa Abatorul Slobozia. 

Antrenorii gazdelor, Constantin Gache, Ion Barbu şi Gică Mina, au folosit în acest meci cu preponderenţă jucătorii tineri pe care îi au la dispoziţie, apelând însă şi la câţiva fotbalişti mai experimentaţi, dar care au jucat mai puţin în confruntările de până acum. Partida, care a fost găzduită de terenul Farul II, i-a revenit la pas echipei constănţene, scor 6-0. Formula de start a Farului a fost: Olaru - Meleandră, Ţăranu, Romaşcanu, Otei - Duţu, Suciu, Vieru, Al. Matei - Pâslaru, Butoi. La pauză, scorul a fost 1-0, graţie reuşitei lui Pâslaru.

Georgian Butoi, în prim-plan

În partea secundă, au mai jucat Nanu - E. Năstase, D. Itoafă, Corcoveanu şi Boritz, echipa fiind: Olaru (Nanu) - Suciu, E. Năstase, Ţăranu, Otei - Duţu, D. Itoafă, Boritz, Corcoveanu - Vieru, Butoi. Constănţenii au mai punctat de cinci ori, prin Butoi (care a reuşit trei goluri, dintre care unul din penalty), Corcoveanu şi Vieru. Meciul a fost arbitrat de Eduard Ioniţă (component al Lotului Naţional Liga a II-a), asistat de Gabriel Bădiceanu şi de Alexandru Despina. David Itoafă (născut în anul 1995) este un jucător din Canada venit la probe. Din 2013, a evoluat la Siena University din New York (unde era titular), iar anterior a activat la Academia High Performance Soccer New Brunswick, fiind căpitanul Canada Games Team New Brunswick. A fost ales cel mai bun jucător al provinciei New Brunswick în 2012 şi 2013. David este născut la Constanţa, stabilindu-se apoi cu părinţii în Canada, iar actualmente are dublă cetăţenie.

Alexandru Muscă, la Dacia Unirea Brăila

Pe timpul partidei, jucătorii Farului care nu au fost utilizaţi (Cristocea, S. Chiţu, Ad. Pătulea, Barna, Nicorec, Ad. Ionescu, Milea, D. Bratu, M. Rusu, S. Ilie, Băjan, Plămadă şi D. Ciobanu) au efectuat un antrenament. Florin Pătraşcu este accidentat, iar Topor şi Ciochină, testaţi în ultima vreme, nu au fost opriţi în lot. La Farul nu mai este nici atacantul Alexandru Muscă, cel care s-a transferat la colega de serie a „marinarilor“ Dacia Unirea Brăila. De asemenea, Farul se va despărţi şi de mijlocaşul Valentin Ion.

Două posibile amicale 

Ieri după-amiază, jucătorii au avut cinci ore libere, după care au reintrat în programul de cantonament. Astăzi, este programată vizita medicală, iar vineri, 14 august, s-ar putea ca Farul să joace la Constanţa un nou amical cu Delta Dobrogea Tulcea, după cum se discută şi despre o partidă de verificare cu Dacia Unirea Brăila, într-o miercuri.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii