Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:02 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanţa şi Tomitanii, victorii la rugby

ro

12 Oct, 2015 00:00 2295 Marime text


Echipa de seniori RCJ Farul Constanţa, care evoluează în Divizia A (eşalonul al treilea al rugby-ului românesc), a câştigat fără luptă meciul care ar fi trebuit să se joace ieri, pe stadionul „Mihai Naca“ din Constanţa, cu CSM Sibiu, din etapa a 13-a a campionatului. Din pricina problemelor organizatorice ale oaspeţilor, partida nu s-a disputat, revenindu-le la „masa verde“ constănţenilor antrenaţi de Cristian Cojocaru şi Adrian Tinca, scor 5-0.

Aceasta nu a fost însă singura victorie constănţeană din weekend-ul trecut, mai multe succese fiind obţinute şi la juniori. Echipele de la Tomitanii Constanţa au realizat, sâmbătă, noi victorii în campionatele interne de juniori la rugby în 7. La categoria de vârstă Under-19, formaţia constănţeană, pregătită de Cristian Cojocaru şi Cătălin Sasu, a câştigat etapa inaugurală, după ce a învins formaţiile Piteşti (45-7), Griviţa (26-12) şi CNAV (33-5). La U-15, s-a disputat runda secundă, iar câştigătoarea primei etape, Tomitanii Constanţa (antrenor, Bogdan Cristea), a triumfat şi acum, trecând de Metrorex (42-7) şi de CS Rugby Săcele (22-21).
 
Ieri, în prima etapă a campionatului U-16, Tomitanii (antrenor, Bogdan Cristea) au dispus pe propriul teren de Centrul de Excelenţă Dinicu Golescu, scor 20-12, iar Cleopatra Mamaia a pierdut în propriul fief cu Metrorex (6-12). În întrecerea U-18, LPS „Nicolae Rotaru“ a întâlnit la Constanţa Steaua, în faţa căreia a cedat cu 0-31.   
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii