Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:17 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul bate drumul capitalei de doua ori

ro

30 Sep, 2003 00:00 550 Marime text
Chiar daca, in aceasta saptamana, are programate doua meciuri in capitala, divizionara A de fotbal FC Farul Constanta nu va ramane in capitala intre cele doua dispute. Maine dimineata, "marinarii" vor pleca spre Bucuresti pentru meciul cu FC Otopeni, din saisprezecimile de finala ale "Cupei Romaniei". Imediat dupa joc, ei se vor intoarce la Constanta si-si vor definitiva pregatirile pentru partida cu Dinamo Bucuresti, de sambata (ora 20.00), transmisa in direct de TVR. Reintoarcerea in capitala se va face vineri de dimineata, pentru ca dupa-amiaza sa se poata efectua si un antrenament pe terenul secund al gruparii dinamoviste.

Vor sa schimbe "Lebada"

Conducerea clubului farist intentioneaza ca, pentru noaptea de vineri, sa schimbe locul de cazare obisnuit. Se ia in calcul varianta inlocuirii hotelului "Lebada" cu "Crystal Palace", ce-i apartine sefului LPF, Dumitru Dragomir. Momentan, se studiaza preturile, o decizie urmand sa se ia azi sau maine.

Fara liber

Desi au jucat sambata seara meciul cu Rapid, fotbalistii constanteni nu au avut liber a doua zi. Duminica, antrenorul Ion Marin i-a chemat la stadion pentru o sedinta de recuperare, iar ieri dupa-amiaza ei au facut alt antrenament. De la acesta Ion Marin a lipsit, fiind plecat la Bucuresti pentru cursurile Pro. Usor accidentati Schiopu si Lungu, sunt semnale ca ei vor fi recuperati pana maine.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii