Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:15 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După o absenţă de 20 de ani Raliul Deltei revine la Tulcea, în organizarea unui club constănţean

ro

13 Feb, 2013 22:54 2317 Marime text
raliu.jpgClubul Sportiv Nautic Motorsport Constanţa, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Tulcea şi cu Primăria municipiului Tulcea, organizează, în perioada 30 mai - 1 iunie a.c., la Tulcea, Raliul Deltei. Întrecerea revine în Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop, după o absenţă de 20 de ani din calendarul naţional de profil. Raliul Deltei, care a făcut parte din campionatul intern de raliuri timp de 13 sezoane, este a treia etapă din CNRD.

„Suntem deosebit de onoraţi şi bucuroşi după decizia Federaţiei Române de Automobilism Sportiv de a readuce Raliul Deltei acolo unde îi este locul. Împreună cu partenerii noştri, ne dorim să organizăm un eveniment care să aibă în prim-plan sportivii şi spectatorii. Obiectivul nostru principal este ca Raliul Deltei să devină cel mai important eveniment sportiv din Dobrogea în 2013", a declarat Mihai Tănase, organizatorul întrecerii.

Cu o lungime totală de 457 de kilometri, Raliul Deltei va avea opt probe speciale pe macadam, dintre care patru vor fi distincte (pe distanţa de aproximativ 135 de kilometri), plus două super-speciale, care se vor desfăşura în centrul oraşului Tulcea, câte una la sfârşitul fiecărei zile. Parcul de service va fi amenajat pe faleză, iar joi, înaintea startului, echipajele vor fi prezentate publicului în cadrul unui tur demonstrativ pe străzile oraşului. Cea mai lungă probă va avea 19,8 kilometri, iar cea mai scurtă - 2,1 kilometri.

Sursa foto: raliuldeltei.ro

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii