Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:17 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Duel constănţean în eşalonul secund Voleibaliştii de la CVM Tomis Constanţa debutează în campionat (galerie foto)

ro

24 Oct, 2015 00:00 1304 Marime text
Campioana României la volei masculin, CVM Tomis Constanţa, debutează astăzi în ediţia 2015/2016 a Diviziei A1, întâlnind în deplasare, de la ora 18.00, Unirea Dej, echipa clasată pe locul şapte în ediţia trecută. CVM Tomis a trecut prin ceva emoţii cu puţin timp înainte de startul întrecerii, însă, în cele din urmă, a primit banii de la Consiliul Local Constanţa, reuşind să înregistreze în timp util toate transferurile internaţionale.

„Pentru primul meci, echipa din Constanța va ieși cu întreg colectivul: toți cei 12 jucători, cei 12 care vor participa și în Liga Campionilor“, a declarat Serhan Cadâr, directorul executiv al CVM Tomis. Şeful clubului a mai anunţat: „Pentru susținerea clubului, considerăm că este necesară o taxă de intrare la meciuri, iar aceasta va fi o sumă modică: 5 lei. Totodată, venim în întâmpinarea iubitorilor de sport și le oferim posibilitatea să achiziționeze un abonament valabil la toate meciurile care se vor disputa acasă în sezonul 2015-2016, abonament care va avea valoarea de 35 de lei“.
 
În al doilea eşalon valoric, Divizia A2, la feminin, în seria Est, participă şi două formaţii din judeţul Constanţa, CS Top Volei 05 Constanţa şi CS SLEN 90 Medgidia, care, astăzi, în prima etapă, joacă între ele, Top Volei 05 fiind gazdă. Meciul se joacă în Sala Sporturilor şi începe la ora 13.00.
Sursa foto: Facebook (CVM Tomis Official)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii