Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:12 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschet Club Athletic Constanţa promovează performanţa juniorilor

ro

13 Jul, 2016 17:46 2896 Marime text
Constanta va fi reprezentată, la baschet masculin, în  cel de-al doilea eşalon valoric. Este vorba despre gruparea Baschet Club Athletic Constanta, care a fost formata pe scheletul echipei de juniori de la BC Athletic.

Echipa nou infiintata continua astfel un proiect inceput in urma cu noua ani, la nivelul copiilor si juniorilor si asigura toate treptele necesare atingerii inaltei performantei. 

Baschet Club Athletic Constanta, este  un club cu tradiție în peisajul baschetului constănțean, care a mai evoluat in esalonul secund al ligii nationale in sezonul competitional 2009-2010, cand s-a aflat la un pas de promovare.
 
Staff-ul echipei Baschet Club Athletic Constanta va fi format din urmatorii componenti : Olteanu Alexandru – antrenor principal, Ivanovici Bogdan – antrenor second, Vasile Pasca – director tehnic, Talpes Andrei – team manager.
Meciurile de ,,acasa” ale echipei Baschet Club Athletic Constanta se vor disputa in Sala Sporturilor
         
,,In Constanta baschetul a inceput sa renasca si a renascut in primul rand prin copiii si juniorii care au imbratisat cu multa dragoste acest sport. Este un sport complex, un sport frumos si elegant, un sport nobil chiar, care este util mai ales pentru copii si juniori sa generam si un model, iar acest model il reprezinta echipa care va evolua  in liga secunda si care poate fi consolidata in anii urmatori pentru Liga Nationala”, sunt cuvintele lui Bogdan Ivanovici, antrenor secund Baschet Club Athletic Constanţa.


,,Echipa nou înfiintata a fost formata pe scheletul gruparii de juniori si are in componenta, in totalitate, sportivi constanteni, dobrogeni, de aici si numele de MADE IN CONSTANTA. Proiectul nostru este unul inceput in urma cu noua ani la nivel de copii si juniori, iar acum ne dorim sa formam o echipa de seniori. Unul dintre obiectivele noastre  este promovarea imaginii baschetului constantean la nivel național cât și continuitatea față de grupele de juniori existente la categoriile de vârstă Under 16-Under 18, prin participarea și menținerea acestora în cadrul campionatului național Liga 1 masculin”, a declarat Olteanu Alexandru, antrenor principal al echipei Baschet Club Athletic Constanta .

 
,, Ne dorim ca prin acest proiect baschetul  sa ia amploare si sa ajunga un fenomen la nivelul intregii comunitati.
Obiectivul nostru este sa consolidam sportul pentru copii si cel de masa, iar echipa de baschet sa fie exemplu. Dar nu vrem ca avand acest prim pas facut spre performanta sa uitam de sportul de masa si sa uitam de baschetul pentru copii”, a declarat Talpes Andrei, team manager-ul echipei Baschet Club Athletic Constanta.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii