Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:18 01 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au debutat la Naţională Chiţu, de la Viitorul, titular în meciul România - Polonia 1-4. A jucat şi Alibec

ro

03 Feb, 2013 22:56 2371 Marime text
nationala.jpg

Aurelian Chiţu, de la FC Viitorul Constanţa, a fost titular în partida amicală România - Polonia 1-4, disputată în Spania, la Malaga, între selecţionatele divizionare ale celor două ţări. Chiţu a fost titular şi a jucat toate minutele, în vreme ce un alt jucător de la Viitorul, Denis Alibec, a intrat pe teren în minutul 64, în locul lui Marius Alexe. În minutul 18, Chițu a avut o ocazie de gol, dar a tras pe lângă poartă, ratând egalarea.

Titular, ca fundaş dreapta, a mai fost un constănţean, fostul farist Alexandru Măţel, acum la Astra. Polonia a punctat prin Pawlowski (14), Teodorczyk (24, 28) şi Lukasik (33, gol cu călcâiul), în vreme ce reuşita de onoare a tricolorilor a purtat semnătura lui Grozav, în minutul 41. Pe banca de rezervă a României au rămas încă doi jucători de la Viitorul, Alexandru Buzbuchi şi Mihai Bălaşa.

România a început meciul în alcătuirea: S. Lung jr. - Măţel, Găman, D. Grigore, Al. Vlad - I. Neagu, Nistor - Chiţu, N. Stanciu, Grozav - Alexe. Pe parcursul jocului au mai fost folosiţi, pe lângă Alibec, Maxim, Răduţ, Luchin, Bălgrădean, Mateiu, Budescu şi Nica.

Chiţu, oprit în lot şi pentru Australia

Din lotul cu care a abordat acest meci, selecţionerul Victor Piţurcă a oprit nouă jucători pentru meciul amical cu Australia, care se va disputa miercuri, 6 februarie, la Malaga, de la ora 21.45. Printre cei nouă se numără şi Chiţu, ceilalţi fiind: S. Lung jr., Luchin, Dr. Grigore, Găman, Nistor, Maxim, Grozav şi Alexe. Acestora li se adaugă şase jucători de la Steaua (Tătăruşanu, Chiricheş, Pintilii, Bourceanu, Tănase, Rusescu) şi alţi opt de la echipe din străinătate: Pantilimon (Manchester City), Tamaş (West Bromwich Albion), Goian (Spezia), Şt. Radu (Lazio), Raţ (Şahtior Doneţk), Torje (Granada), C. Lazăr (PAOK Salonic) şi B. Stancu (Orduspor).

Sursa foto: Academia Hagi

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii