Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:15 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astăzi Voleibalistele de la Tomis au meci în Bucureşti

ro

08 Feb, 2013 20:00 1323 Marime text
volei.jpgLiderul Diviziei A1 de volei feminin, CSV 2004 Tomis Constanţa, joacă astăzi, în etapa a 17-a a competiţiei, în deplasare cu CSM Bucureşti, echipa de pe locul cinci. Tomis are 37 de puncte, iar CSM cu zece mai puţin. Partida începe la ora 19.00. În competiţia masculină, echipa CVM Tomis nu evoluează în acest week-end, având rundă liberă.

La baschet masculin, în etapa a 21-a a Ligii Naţionale, BC Farul Constanţa are meci foarte greu astăzi, pe terenul lui BC Mureş Tg. Mureş. Gazdele ocupă locul trei în clasament, cu 34 de puncte, având 14 victorii şi şase înfrângeri, în vreme ce constănţenii sunt penultimii în ierarhie (poziţia a 15-a), cu 23 de puncte (trei victorii, 17 înfrângeri). Partida începe la ora 18.00.

Apostol, de la Farul, titular în România - Rusia

Tot astăzi, dar de la ora 15.00, stadionul „Arcul de Triumf" din Bucureşti găzduieşte partida de rugby România - Rusia, contând pentru etapa a doua a Cupei Europene a Naţiunilor. În echipa tricoloră va fi titular şi un jucător de la RCJ Farul Constanţa, Adrian Apostol. În prima partidă a competiţiei, România a învins în deplasare Portugalia, cu 19-13.

Mâine, echipa feminină de handbal CSU Neptun joacă acasă, în Sala Sporturilor, de la ora 12.00, contra echipei Activ CSO Plopeni, în etapa a doua a returului Diviziei A. Deşi a fost învinsă la debut, în deplasare, de principala contracandidată la promovare (Unirea Slobozia), CSU Neptun conduce în continuare în clasament, cu un punct avans (26-25) în faţa ialomiţencelor, pornind cu prima şansă în faţa echipei din Plopeni.

În Bucureşti, Naţionalele de atletism

Astăzi şi mâine, în sala de atletism din Complexul Sportiv Naţional „Lia Manoliu" din Bucureşti, se dispută, în două reuniuni, etapa finală a Campionatului Naţional de seniori şi tineret. Astăzi, primei probe i se dă startul la ora 15.30, iar ultima e programată de la ora 18.45. Mâine, concursul începe la ora 13.30, ultima probă fiind programată de la ora 18.10. CS Farul Constanţa participă la competiţie cu 21 de sportivi (12 băieţi şi nouă fete).

Meciul amical dintre echipele de fotbal Săgeata Năvodari şi Svetkavitsa Targovishte, care ar fi trebuit să aibă loc astăzi, pe stadionul „Flacăra", nu se va mai juca. „Marţi plecăm în cantonament, astfel că am decis ca mâine (n.n. astăzi) să le dăm pauză la băieţi", a explicat Mihai Guliu, managerul şi antrenorul secund al Săgeţii.

Sursa foto: cev.lu

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii