Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:32 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Amical pierdut de echipa din Năvodari Milsami Orhei a lovit Săgeata cu Leuca (galerie foto)

ro

15 Feb, 2013 20:00 1569 Marime text
222-l-2c3c7127de.jpgDivizionara secundă Săgeata Năvodari a pierdut cu 0-3 (0-0) meciul amical de ieri, din Antalya, contra formației Milsami Orhei (locul patru în prima ligă a Moldovei la finele turului și deținătoarea Cupei). Dacă Săgeata a disputat cu această ocazie prima partidă de verificare din cantonamentul desfășurat în stațiunea Lara, adversara năvodărenilor, pregătită de Ștefan Stoica, fostul antrenor al FC Farul, a susținut ultimul amical.

Săgeata a început meciul în formula: Viciu - I. Filip, Goșa, Fl. Popa, Anițoiu - Bozeșan, V. Apostol, Vezan, Ologu - Tigoianu, D. Zaharia. În repriza secundă, au mai evoluat : Pantelie, Coconașu, Sg. Bar, Feraru, Diaby, Șicu, C. Cazan și Bangheorghe.

Scorul a fost deschis în minutul 48, de Gârlă, care a transformat un penalty acordat după un henț în careu. 2-0 s-a făcut în minutul 67, când Leuca a fructificat centrarea lui Calugher. Scorul final a fost stabilit de Iavorschi, în minutul 76, când, după o pasă în adâncime a lui Gheți, i-a luat fața portarului și a înscris în poarta goală.

Săgeata va susține următorul amical mâine după-amiază, adversarul nefiind deocamdată stabilit.

Sursa foto: milsami.md

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii