Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:33 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Am senzaţia că imediat se întâmplă ceva rău” Ce superstiţie are la meciuri antrenorul Farului, Marian Pană

ro

17 Oct, 2014 00:00 2052 Marime text
Marian Pană, antrenorul principal al Farului, a dezvăluit că, în timpul partidelor, încearcă să nu-şi arunce ochii pe ceas.
 
„La meci, am o problemă psihologică, încerc să nu mă uit la ceas. Am senzaţia că imediat se întâmplă ceva rău. Aşa a fost şi la Dorohoi. M-am uitat la ceas în minutul 30, după ce a ratat Scărlătescu cu poarta goală. Şi am zis că nu e bine. Până atunci, formaţia gazdă nu reuşise să treacă de centrul terenului. Apoi însă, au venit minutele 33, 37 şi 42. Trei şuturi, trei goluri. Nici n-am apucat să fac schimbare. Acesta-i fotbalul. Am revenit apoi, dar n-am putut întoarce soarta partidei. Acest sport trebuie să se joace pe viaţă şi pe moarte, cum a fost meciul nostru cu CF Brăila. Eu aşa văd fotbalul. Plin de încrâncenare, de luptă. Poate e urât în felul lui, când nu are realizări, dar asta e esenţa. Nu mă aşteptam la o replică aşa bună din partea Brăilei, însă finalul de joc mi-a arătat că avem o echipă care vrea şi poate“.
 
FC Farul a pierdut cu 2-3 meciul de pe terenul lui FCM Dorohoi, fiind condusă cu 3-0 în minutul 42.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Djalminha 17 Oct, 2014 19:25 Pana...lasa-ti ceasul acasa...sa nu luam la Navodari vreo 12..ore...
  • Nenea 17 Oct, 2014 10:13 Mariane singur te faci de rahat.Cum deschizi gura,iti mai pui o lopata de mehlem pe cap.Oare Ancelotti,sau Capello cred in d-astea?