Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:26 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acţiunile ACS Rugby Team Constanţa Peste 250 de copii s-au întrecut la etapa a cincea a „Cupei Toamnei” (galerie foto)

ro

14 Nov, 2016 00:00 2758 Marime text
ACS Rugby Team Constanţa a organizat, sâmbătă, la Constanţa, pe terenul sintetic de fotbal din incinta complexului FC Farul, etapa a cincea a întrecerii de mini-rugby „Cupa Toamnei”, în cadrul proiectului finanţat de Consiliul Judeţean Constanţa „Rugby, valori pentru viaţă“. 
 
La această rundă au participat peste 250 de copii cu vârste cuprinse între şapte şi 14 ani din Constanţa, Cumpăna, Mangalia, Castelu, Săcele, Năvodari, Ghindăreşti şi Medgidia. La finalul competiţiei, copiii au primit bluze de vânt, răcoritoare şi dulciuri. La S Rugby (grupa de vârstă 5-7 ani), echipele din Ghindăreşti şi Ovidiu au oferit un joc frumos. La final, scorul a fost egal, 25-25, copiii culegând aplauzele celor prezenţi la meci.
 
La categoria de vârstă Under-10, competiţia i-a revenit echipei din Cumpăna, scor 35-25 în finală cu echipa din Ghindăreşti. Pe locul trei, s-a clasat selecţionata Năvodari - Săcele - Corbu, urmată de reprezentativa formată din copii din Medgidia şi Castelu. La U-12, s-a impus echipa din Cumpăna, care a dispus cu 15-5 în finală de Murfatlar. Poziţia a treia i-a revenit selecţionatei Săcele - Năvodari - Corbu, care a fost urmată de echipele Castelu - Medgidia şi de formaţia din Mangalia.
 
La secţiunea de până în 14 ani, a triumfat selecţionata din Constanţa, scor 35-20 în finala cu selecţionata Mangalia. Pe locul trei şi patru s-au clasat echipele Medgidia - Castelu şi Săcele - Năvodari - Corbu.

Proiectul „Rugby, valori pentru viaţă“ se desfăşoară în perioada mai - decembrie şi are ca scop alcătuirea selecţionatelor U-10, U-12, U-14, dar şi a echipelor de club din judeţul ConstanţaResponsabili cu alcătuirea selecţionatelor sunt Dumitru Barbu (la U-10), Cosmin Glodeanu (la U-12) şi Nicolae Mocanu (la U-14).

Sursa foto: ACS Rugby Team Constanţa
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii