Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:55 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O ocazie specială Ziua Porţilor Deschise la fabrica de bere HEINEKEN (video + documente + galerie foto)

ro

08 Sep, 2012 02:49 5305 Marime text
05_Heineken.jpgCei care sunt curioşi să afle cum se fabrică berea sau care este procesul tehnologic prin care ia naştere licoarea minunată care ne răcoreşte în zilele toride ale verii pot vizita astăzi, între orele 9.00 şi 16.00, fabrica de bere HEINEKEN din Constanţa.

Vizitatorii vor beneficia de tururi de vizitare de 20 de minute, în grupuri de câte 30 de persoane. Evenimentul se află la cea de-a doua ediţie. „Peste 800 de constănţeni ne-au vizitat anul trecut, când am deschis pentru prima dată fabrica pentru publicul larg. Oamenii s-au arătat foarte încântaţi şi ne-au mărturisit, la finalul turului, că secţia unde se îmbuteliază le-a plăcut cel mai mult. Pentru mulţi dintre oaspeţii noştri era pentru prima dată când vedeau cum se fabrică şi se îmbuteliază berea. Ne bucurăm să repetăm experienţa şi anul acesta şi îi aşteptăm pe constănţeni în număr cât mai mare", povesteşte Adrian Babu, Director Tehnic al fabricii HEINEKEN România din Constanţa. Vizitatorii vor fi ghidaţi în turul fabricii de un specialist berar al fabricii de bere HEINEKEN România, care le va explica fiecare etapă a procesului de fabricare a berii, de la măcinarea malţului la adăugarea hameiului şi la faza de îmbuteliere. Cei care doresc să viziteze fabrica sunt aşteptaţi astăzi la sediul fabricii HEINEKEN România din Constanţa, în Şoseaua Industrială nr. 1. Primul tur al fabricii începe la ora 09.00, iar ultimul tur are loc la ora 16.00. Un tur poate cuprinde maxim 30 de persoane şi se desfăşoară la intervale de 20 de minute.Acest eveniment este destinat persoanelor de peste 18 ani.

Istoric

1_01.jpgFabrica de bere din Constanţa a luat naştere în 1970, iar din 2003 a devenit parte a HEINEKEN România, preluând şi însuşindu-şi valorile Grupului HEINEKEN: Respect pentru Oameni, Respect pentru Mediu, Bucurie, Pasiune pentru Calitate. De atunci, conducerea fabricii a investit în modernizarea tehnologiilor pe care le utilizează, devenind un partener de încredere pentru comunitatea de care aparţine şi pentru mediul înconjurător. În prezent, fabrica dispune de echipamente tehnologice performante, care asigură o mai mare eficienţă a liniilor de producţie şi de îmbuteliere. Capacitatea anuală de producţie a fabricii este de 1,4 milioane de hectolitri.

La fabrica HEINEKEN România din Constanţa se produc beri din ingrediente naturale, care se îmbuteliază în sticle, PET-uri sau KEG-uri.

Fabrica de bere HEINEKEN România din Constanţa îşi desfăşoară activitatea ţinând cont de promisiunea făcută consumatorilor de a le oferi o bere de calitate. Astfel, în concordanţă cu politica grupului HEINEKEN, la fabrica de bere HEINEKEN România din Constanţa sunt luate toate măsurile necesare pentru a asigura standardele de calitate necesare producerii berii.

În cadrul Fabricii de bere HEINEKEN România din Constanţa au fost implementate şi certificate standardele ISO 22000 / 2005 (siguranţă alimentară) şi ISO 9001 (Managementul calităţii).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii