Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:50 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SEM Days 2014, un eveniment al afacerilor online

ro

12 Sep, 2014 00:00 2779 Marime text
Dezvoltarea și promovarea unei afaceri în mediul online nu este o modă, nu mai este o preocupare de timp liber, pe lângă școală sau serviciu, și nu mai funcționează după modelul simplu al unui blog pe care prezentăm câteva produse și așteptăm să vindem.

Utilizatorii de Internet devin tot mai pricepuți și mai interesați de cumpărăturile online, iar dispozitivele Desktop și Mobile de accesare a Internetului și motoarele de căutare devin tot mai sofisticate și mai performante.
S-a dezvoltat astfel o adevărată industrie a comerțului electronic, platforme Open Source pentru dezvoltarea de magazine online complexe, atractive și intuitive, cu soluții tehnice adaptate la dispozitivele Desktop și Mobile, strategii de marketing online care nu se mai bazează pe reclamele agresive și impersonale și tehnici de optimizare specifice pentru diversele tipuri de site-uri sau domenii de activitate.
Ritmul schimbărilor, al inovațiilor în online este tot mai rapid, fie că vorbim de aspectul pur tehnic, de promovare și optimizare sau de branding, iar evenimentele ce reunesc cei mai buni specialiști trebuie să fie pe lista priorităților celor interesați de acest domeniu.

Ai o afacere online? Vino la SEM Days 2014, în septembrie, la București!

SEM Days 2014 este unul dintre evenimentele de top în online-ul românesc. Ajuns la cea de-a treia ediţie, se desfăşoară pe durata a 2 zile - 24 și 25 septembrie - la Willbrook Platinum Business & Convention Center din București.
În calendarul seminariilor și conferințelor SEM Days 2014, am găsit teme interesante, provocatoare și inovatoare:
- strategii și tehnici de optimizare moderne, direcții pentru 2015;
- managementul reputației în mediul online și rețelele de socializare;
- geolocalizarea și afacerile online ce țintesc diferite țări sau regiuni;

- inbound marketing și cât de important este să-ți cunoști foarte bine clienții/vizitatorii site-ului.
Agenda evenimentului este variată, iar specialiștii care vin să ne împărtășească din experiența lor provin din cele mai diferite domenii sau ramuri ale marketing-ului online.

Agenda completă și detaliată a evenimentului este disponibilă pe site-ul SEM Days 2014, acolo unde veţi găsi şi informaţii referitoare la modalitățile de înscriere pentru participarea la eveniment.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii