Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:09 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liderul de opinie “Rabla” şi-a dat obştescul sfârşit

ro

05 Jul, 2011 07:54 1349 Marime text

Cu toate că societatea ce se ocupă de casarea rablelor în Constanţa a primit o nouă şarjă de tichete valorice în data de 15 iunie a.c., constănţenii nu se mai arată interesaţi de contravaloarea lor (3.800 lei/tichet).

Ieri dimineaţă, un singur constănţean aştepta în faţa societăţii „VMB LUX SONOR" SRL, de pe strada Interioară, pentru a-şi casa „Dacia" fabricată în '76. Deşi nu ştia paşii pe care trebuia să îi urmeze pentru a primi tichetul valoric, bărbatul era sigur că va încasa pe el mai mult de 1.000 de lei.

În comparaţie cu anul trecut, când posesorii de rable dormeau în maşini pentru a-şi păstra locul la rând, cu scopul de a pune mâna pe un tichet valoric, anul acesta porţile societăţii nu au mai fost luate cu asalt.

Singurii care au câştigat de pe urma programului „Rabla 2011" au fost samsarii şi reprezentanţii societăţii de casare: cumpărau tichetele pe sume modice direct de la proprietarii de rable şi le revindeau la preţuri mult mai mari.

www.lideruldeopinie.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Bogdan 03 Aug, 2011 21:24 Sunt niste tepari. Dupa doua luni de la predarea rablei nu iti dau certificatul de distrugere!