Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:00 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trandafiri portocalii şi o invitaţie la teatru din partea PD-L

ro

10 Nov, 2008 23:11 690 Marime text

Candidaţii PD-L pentru Parlamentul României au fost, în acest week-end, în stradă, alături de constănţeni. Cu un optimism sincer, dublat de consecvenţa în derularea unei campanii curate, pozitive, în contrast cu provocările lansate de reprezentanţii PSD, candidaţii PD-L au ascultat cu atenţie problemele oamenilor, angajându-se ferm în rezolvarea lor după 30 noiembrie, când Guvernul PD-L va trece România pe mâini bune.

Sâmbătă, candidaţii democrat-liberali au surprins în mod plăcut concetăţenii care şi-au aniversat onomastica, prin urări calde de la mulţi ani, făcute atât telefonic, cât mai ales direct, la domiciliile lor. Trandafirul portocaliu a fost cadoul oferit tuturor celor sărbătoriţi, de către candidaţii PD-L: pentru Senat - Mircea Banias, iar pentru Camera Deputaţilor - Paloma Petrescu, Mircea Iustian şi Maria Stavrositu.

Consecvenţi ideii de campanie pozitivă, candidaţii PD-L pentru Parlamentul României au invitat o parte dintre persoanele sărbătorite la spectacolul de operă „Rigoletto“, programat duminică seara, pe scena Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski“ Constanţa. Invitaţia lansată de democrat-liberali reprezintă un exemplu în ceea ce priveşte importanţa acordată de PD-L actului cultural şi educaţiei, elemente bine conturate în programul de guvernare, precum şi o evadare din cotidianul mocirlos al campaniei electorale. Sărbătoriţii au acceptat cu bucurie invitaţia şi au onorat-o alături de candidaţii PD-L.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii