Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:15 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Municipiul Constanţa se află, în continuare, în beznă. Au reapărut atacurile haitelor de câini

ro

01 Mar, 2017 00:00 2174 Marime text
Grupul consilierilor municipali ai Partidului Naţional Liberal dezaprobă atitudinea dictatorială a preşedintelui de şedinţă a Consiliului Local Municipal Constanţa şi a consilierilor locali ai PSD. „În cadrul şedinţei CLM de astăzi, preşedintele de şedinţă, Aurelian Marin, a parcurs convocatorul pe «repede-înainte»“, refuzând să dea cuvântul celor îndreptăţiţi pentru a da lămuriri cu privire la problemele actuale ale oraşului: iluminatul public şi serviciul de ecarisaj. Mai mult decât atât, susţin consilierii liberali, cetăţenilor Constanţei li se refuză în continuare dreptul de a lua cuvântul şi chiar de a se înscrie pe listă, fiind invocată o decizie care nu a făcut obiectul niciunei şedinţe a Consiliului Local Municipal în acest mandat, situaţia dreptului la cuvânt al cetăţenilor nefiind menţionată nici măcar în procesul-verbal al şedinţei anterioare.
 
„Municipiul Constanţa se află în continuare în beznă, iar în ultima săptămână, mai mult de zece persoane au fost atacate de câini. În anul 2017, constănţenii sunt nevoiţi să alerge câinii fără stăpân cu lanterna prin oraş. Totuşi, „cuplul de vacanţe“ Babu-Făgădău refuză să răspundă în faţa Consiliului Local Constanţa pe temele mai sus menţionate. Mai mult, răspunsurile la interpelările depuse în ultimele luni de consilierii liberali întârzie să apară, deşi au trecut mai mult de 30 de zile de la înregistrarea lor“, menţionează aleşii locali PNL.
 
Consilierii municipali ai PNL susţin că vor aborda aceste teme deosebit de importante pentru cetăţenii municipiului Constanţa în cadrul şedinţelor comisiilor de specialitate ale CLM, în cazul în care se va impune, urmând să solicite demisia celor care nu şi-au îndeplinit atribuţiile.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii