Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:17 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mega-petrecere supervizata de primarul Nicolae Matei

ro

04 May, 2009 03:02 1140 Marime text
Năvodărenii şi turiştii aflaţi de 1 şi 2 Mai la Năvodari au avut parte de o mega-petrecere pe cinste. Manifestarea intitulată „1Mai, cel mai" a fost organizată de autorităţile locale pe platoul Taberei „Delfinul" şi a reunit, pe lângă reprezentanţi ai administraţiei, mii de oameni care au fost spectatori şi protagonişti deopotrivă.

De sorginte social-democrată, primarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei, n-a omis niciun amănunt ce ar fi putut periclita în vreun fel petrecerea. Pe scena special amenajată, petrecăreţii au asistat la un spectacol ce a satisfăcut toate gusturile şi a garantat buna dispoziţie şi antrenul. Pe margini, grătarele sfârâiau, din meniu nelipsind micii, friptura de purcel, berbecuţii la proţap şi tochitura românească,  „udate" din plin cu bere, suc şi cafele, toate oferite de Primăria Năvodari. „În fiecare an, PSD-ul, în special, a organizat întâlniri de 1 Mai la iarbă verde pentru cei mulţi, pentru cei care muncesc. Acum, în calitate de primar, pretenţiile sunt mai mari şi din partea mea, şi din partea oamenilor. Suntem bine organizaţi, nu ne lipseşte nimic: de la mici şi bere din belşug la mingi, baloane, steguleţe, aşa cum sunt învăţaţi deja românii, de mult timp, să petreacă de 1 Mai, Ziua internaţională a oamenilor muncii", a afirmat şeful administraţiei năvodărene, Nicolae Matei, prezent în toate punctele fierbinţi ale petrecerii pentru a se asigura că totul decurge conform planificării. Petrecerea a ţinut până seara târziu, iar pe cele 15 grătare, proţapuri şi pirostrii, s-au copt peste 28.000 de mititei, numărul porţiilor de mâncare oferite fiind de aproximativ 7.000. Participanţii la serbarea câmpenească organizată de administraţia locală năvodăreană au primit şi „echipament corespunzător": tricouri şi şepci.
Pe scenă au evoluat artişti de muzică populară şi uşoară: taraful „Virtuoşii" din Năvodari, Laura Lavric, Maria Dragomiroiu, Ileana Ciuculete, „Nemuritorii", „Ro-mania", Inba, Celia şi Raffman.
Şeful administraţiei năvodărene, Nicolae Matei, i-a asigurat pe concetăţeni că „dorinţa de a face treabă în oraş este incomparabil mai mare decât aceea de a ajunge primar". Edilul susţine că, de la o lună la alta, oraşul o să prindă culoare şi lucrurile se vor schimba în bine. „Lucrăm în toate cartierele şi, zic eu, că suntem pe drumul cel bun", a concluzionat Nicolae Matei.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii