Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:08 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Harry Boiagian - UNPR „Dacă mi se va propune funcţia de prefect al judeţului Constanţa, voi accepta”

ro

23 Dec, 2014 00:00 2692 Marime text
Eliberarea din funcţia de prefect al judeţului Constanţa a lui Radu Volcinschi a creat, aşa cum era firesc, o oarecare agitaţie pe scena politică de la malul mării. Asta pentru că, acum, se reactivează - ca de atâtea alte ori, de altfel - aspiranţii la fotoliul de reprezentant al Guvernului în teritoriu la Constanţa. În pofida faptului că Centrul nu a decis încă dacă această funcţie va reveni PSD-ului sau UNPR-ului, în UNPR Constanţa se vehiculează deja mai multe nume. Este vorba, aşa cum anunţam zilele trecute, despre Harry Boiagian, Tiberiu Pleşu şi Gheorghe Lipoveanu. Acesta din urmă este chiar preşedintele Organizaţiei Judeţene a UNPR Constanţa, personaj fidel ministrului Afacerilor Interne, Gabriel Oprea. Lipoveanu nu este însă funcţionar public.

În ceea ce îl priveşte pe Tiberiu Pleşu, de la Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Constanţa, el este cotat cu şanse reduse.

Teoretic, cele mai mari şanse la o nominalizare pentru funcţia de prefect din partea UNPR le-ar avea fostul consilier local Harry Boiagian, inspector-şef al Inspectoratului Judeţean în Construcţii. Avantajul lui Boiagian este faptul că el e deja funcţionar public. Contactat telefonic, acesta a declarat: „Cine spune că nu îşi doreşte acest fotoliu minte. Dacă mi se va propune funcţia de prefect al judeţului Constanţa, voi accepta şi sunt şanse foarte mari să fiu propus. Am experienţă şi sunt deja funcţionar public. Dar încă nu e nimic clar, la acest moment nu se ştie cine anume va face propunerea, PSD sau UNPR“. Boiagian a ţinut să sublinieze că, dintre aspiranţii UNPR Constanţa la conducerea Prefecturii, el are şanse de peste 90% să fie nominalizat.

Nu mai puţin important, un alt nume care a fost vehiculat în acest context este cel al fostului prefect Liviu Brăiloiu. El a declarat însă că nu este în cărţi pentru proxima numire în funcţia de reprezentant al Guvernului în teritoriu la Constanţa, pentru că, susţine el, nu îl interesează.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii