Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:08 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Guvernul Grindeanu, chemat pentru discuţii pe bugetul de stat

ro

24 Jan, 2017 13:38 1998 Marime text


Liviu Dragnea, preşedintele Partidului Social Democrat, a precizat, astăzi, că va avea încă o rundă de întâlniri cu miniştrii pe tema proiectului de buget pe anul 2017, deoarece el nu este de acord, alături de Sorin Grindeanu, de forma dată publicităţii de către Ministerul Finanţelor.

„Întorcându-ne în ţară, şi eu şi primul-ministru am fost destul de nemulţumiţi constatând că ceea ce am stabilit la plecarea din ţară nu s-a reflectat în proiectul de buget, drept pentru care azi am stat, eu cu premierul, la discuţii cu ministrul de Finanţe şi cu încă vreo câţiva membri ai cabinetului, iar începând de mâine, de la ora 9, fiecare ministru este chemat pentru a se rediscuta bugetul. N-am înţeles de ce a trebuit să se mărească bugetul SRI. N-am primit nici eu, nici premierul răspunsuri serioase, argumentate. N-am înţeles de ce la Administraţia Prezidenţială a fost doar 4% reducerea”, a exemplificat Dragnea.



În proiectul de buget pentru 2017, Executivul a redus, faţă de anul precedent, fondurile alocate unor sectoare precum Educaţia, Internele sau serviciile speciale, dar a mărit bugetele pentru asistenţă socială, Agricultură sau Transporturi.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii