Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:04 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul primar din Cernavodă, exclus din PSD Mariana Mircea - „Este o surpriză foarte mare“

ro

28 Mar, 2014 00:00 3767 Marime text
Mariana Mircea, fostul primar al oraşului Cernavodă, a fost exclusă din PSD. Conform declaraţiilor liderului PSD Cernavodă, Ştefan Pleşa, excluderea Marianei Mircea din partid poartă semnătura Organizaţiei Judeţene a PSD Constanţa, mai exact a secretarului executiv, Cristinel Dragomir.

În ceea ce priveşte motivele excluderii fostului edil-şef din PSD, Ştefan Pleşa a declarat: „Este vorba despre prejudicii de imagine pe care doamna Mariana Mircea le-a adus partidului. Nu s-a implicat în viaţa organizaţiei, nici nu a plătit cotizaţia şi nici la şedinţe nu a venit“. Preşedintele PSD Cernavodă a menţionat, de asemenea, că Mariana Mircea nu ar fi votat, în şedinţele de Consiliu Local, în concordanţă cu deciziile partidului. „Nu a ţinut cont de ceea ce noi discutam atunci, când ne întâlneam înainte de şedinţele de Consiliu Local, pentru a discuta pe marginea proiectelor de hotărâre“, a adăugat Pleşa.
Liderul social-democraţilor din Cernavodă a precizat că, în viitorul foarte apropiat, dată fiind retragerea sprijinului politic, Mariana Mircea va fi înlocuită în Consiliul Local. Ştefan Pleşa susţine şi că, odată cu fostul primar, a fost exclusă din partid şi Gabriela Răducanu, până la acest moment consilier local. Aceasta din urmă va fi, şi ea, înlocuită în forul decizional al localităţii.
 
„Voi contesta decizia de excludere“

Contactată telefonic pentru a comenta excluderea sa din partid, Mariana Mircea, fostul şef al administraţiei publice locale din Cernavodă, a declarat că nu avea cunoştinţă de acest aspect, dar şi că este convinsă că nu Organizaţia Locală PSD Cernavodă a avut această dorinţă. „Este o surpriză foarte mare. Firesc, voi contesta decizia de excludere a mea din partid. Din câte cunosc eu, nu Organizaţia Locală a luat această decizie“, a explicat Mariana Mircea.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii