Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:00 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul Mihai Tararache despre situaţia energiei termice din Constanţa „Nu putem lăsa să ne conducă la nesfârşit indolenţa, pentru că asta ne arde la buzunare”

ro

14 Mar, 2014 00:00 1921 Marime text
Deputatul constănţean, Mihai Tararache, a adus în discuţie situaţia oraşului pe care îl reprezintă în cadrul Comisiei pentru Industrii şi Servicii. La cea mai recentă şedinţă a Comisiei a fost dezbătută situaţia energiei termice. „Împreună cu preşedintele Comisiei, Iulian Iancu, am pus în discuţie situaţia Constanţei, situaţie care a devenit mai mult decât dramatică în acest an, cu facturi lunare de peste 1200-1500 de lei, mai mult decât ar plăti o familie rata la un apartament cumpărat!! Nu cred că are cineva vreun dubiu ca serviciul de alimentare cu energie termica este un serviciu public!!”, se arată indignat Tararache într-o postare de pe pagina personală de facebook.

Pentru ca situaţia din acestă iarnă, când valoarea facturilor la întreţinere a ajuns la sume astronomice, deputatul consideră că este de bun augur să existe o reglementare legală a existenţei unei strategii energetice a autorităţilor de la nivel local. „Pornind de la situaţia noastră, în care un serviciu public, aflat exclusiv în slujba şi în interesul cetăţeanului, se întoarce împotriva acestuia, este clar că avem nevoie urgentă de soluţii care să stopeze perpetuarea acestui tip de situaţii. Cauzele pot fi multiple: lipsa de expertiză în domeniu, incompetenţa, indolenţa şi sportul naţional favorit: sifonarea banului public. Ca şi soluţii abordate azi, în concluziile primei întâlniri, am identificat că avem nevoie de reglementarea, prin lege, a existenţei unei strategii energetice a autorităţilor locale, crearea unui corp de experţi în domeniu la nivelul autorităţilor locale”, a mai spus deputatul. ”Nu putem lăsa, până la urmă, să ne conducă la nesfârşit indolenţa, pentru că asta, în final, ne arde cam rău la buzunare”, a conchis Mihai Tararache.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii