Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:40 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierii de Constanţa Rezeanu şi Căliminte, membri PNL şi nu prea!

ro

20 Dec, 2017 00:00 2937 Marime text
Aleşii locali Romeo Rezeanu şi Horia Căliminte s-au întors în Consiliul Local Municipal, nu însă şi la sediul PNL. „Sunt membru PNL, dar cât timp George Muhscină va fi preşedinte la municipiu, nu am ce să caut la partid“, a spus Horia Căliminte. Cei doi se consideră membri PNL, dar afirmă că vor vota proiectele de hotărâre în interesul cetăţenilor, şi nu al grupurilor de interese din cadrul partidelor politice. Atât Rezeanu, cât şi Căliminte au fost excluşi din PNL, în vara acestui an. Excluderea a fost urmată de pierderea mandatelor de consilieri locali, pe care şi le-au câştigat în instanţă.
 
„Din punctul nostru de vedere, Rezeanu şi Căliminte nu mai au calitatea de membri PNL şi nu-i mai dorim în partid“, susţine preşedintele organizaţiei municipale a PNL Constanţa, George Muhscină. Acesta a admis că PNL a pierdut două mandate de consilieri locali.

Citeşte şi:

Liberalii au revenit la sentimente mai bune. Vor vota pentru validarea mandatelor lui Rezeanu şi Căliminte. În ce condiţii ar relua procedura de vacantare a mandatelor? 

Doi consilieri locali şi un consilier judeţean au fost propuşi pentru excludere din PNL Constanţa. Ce a condus la această decizie. Ce spun consilierii propuşi spre excludere

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii