Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:41 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bogdan Huţucă, în continuare susţinut de liberali pentru acest post Gheorghe Dragomir - „Nu am nicio certitudine că funcţia de vicepreşedinte al ANAF va reveni PNL Constanţa"

ro

18 Jan, 2013 22:59 3315 Marime text
hutuca-BogdanHutuca02.jpgFostul prefect al judeţului Constanţa, actual director al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice (DGFP) Constanţa, Bogdan Huţucă, este în expectativă. PNL Constanţa îl susţine în continuare pe Huţucă pentru un post de vicepreşedinte al ANAF, singura problemă fiind aceea că liberalii nu sunt siguri dacă se vor putea bucura de acest fotoliu.

„Nu am nicio noutate. Bănuiesc că sunt şi alte persoane pregătite să ocupe funcţia. Nu este o funcţie publică, ci una politică. Se negociază la nivelul USL-ului. Eu nu am altceva de făcut decât să aştept. Cum vor fi împărţite funcţiile la nivel de ANAF mă depăşeşte. Este o problemă care ţine strict de zona politicului", a explicat fostul reprezentant al Guvernului în teritoriu la Constanţa, Bogdan Huţucă.

Despre postul de vicepreşedinte al ANAF şi deputatul Gheorghe Dragomir, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Constanţa, a mărturisit că nu are noutăţi la ora actuală. Mai mult, Dragomir nici nu este sigur că PNL va reuşi să-l impună pe Huţucă în vârful instituţiei: „Nu am nicio certitudine că funcţia va reveni USL Constanţa". „Deocamdată aşteptăm", a conchis Dragomir.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii