Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:15 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe strada Ion Lahovari din Constanţa se pregăteşte o nouă investiţie imobiliară

ro

19 Jan, 2017 00:00 5196 Marime text
Un om de afaceri constănţean se pregăteşte pentru o investiţie imobiliară pe strada Ion Lahovari. Pe două loturi de teren pe care omul de afaceri Stila Goşu le deţine pe străzile Ion Lahovari şi Ioan D. Chirescu, acesta doreşte să desfiinţeze construcţiile deja existente şi să le alipească, pentru ca, ulterior, să poată realiza o investiţie mai importantă.
 
 Un om de afaceri constănţean se pregăteşte pentru o investiţie imobiliară pe strada Ion Lahovari. Pe două loturi de teren pe care omul de afaceri Stila Goşu le deţine pe străzile Ion Lahovari şi Ioan D. Chirescu, acesta doreşte să desfiinţeze construcţiile deja existente şi să le alipească, pentru ca, ulterior, să poată realiza o investiţie mai importantă.
 
Astfel, ieri, Primăria Municipiului Constanţa a eliberat Certificatul de urbanism nr. 86 pentru proiectul „Desfiinţare imobil Corp C1, suprafaţă 62 mp“, de pe strada Ion Lahovari (fostă Costache Burcă) nr. 152, şi Certificatul de urbanism nr. 87 pentru „Desfiinţare imobil Corp C1 - suprafaţă 53 mp şi Corp C2 - suprafaţă 18 mp“, de pe strada Ioan D. Chirescu (Dumitru Donciu) nr. 2A din Constanţa. După ce va demola construcţiile existente pe cele două terenuri pe care le deţine, Stila Goşu va uni cele două proprietăţi, în acest sens obţinând Certificatul de urbanism nr. 88 pentru proiectul „Alipire două terenuri, teren = 160 mp şi teren 2 = 171 mp, suprafaţa totală = 331 mp“, pe strada Ion Lahovari (Costache Burcă) nr. 152 din Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii