Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:37 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

VW Golf cu certificat de înmatriculare fals

ro

21 Feb, 2013 20:36 1637 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în PTF Negru Vodă un autoturism marca Volkswagen Golf al cărui certificat de înmatriculare era fals.

În PTF Negru Vodă s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră doi cetăţeni români cu un autoturism marca Volkswagen Golf, cu numere de Republica Bulgaria. În urma verificărilor a rezultat că certificatul de înmatriculare al autoturismului era fals.

Conducătorul auto, C.B.I., în vârstă de 34 de ani, a declarat că a fost rugat de proprietarul autoturismului, pasager pe locul din dreapta, să efectueze o călătorie în Republica Bulgaria. Proprietarul autoturismului, S.C., în vârstă de 45 de ani, domiciliat în judeţul Constanţa, a declarat că a cumpărat autovehiculul de la un cetăţean bulgar, în schimbul sumei de 2.500 de euro, primind certificatul de înmatriculare fără a cunoaşte că este fals.

Poliţiştii de frontieră îl cercetează pe proprietarul autoturismului pentru săvârşirea infracţiunii de uz de fals, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 291 Cod Penal.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii