Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:56 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Urmărită internaţional pentru participare la un grup criminal organizat O femeie a ajuns în arestul Poliţiei Municipiului Constanţa

ro

14 Nov, 2014 00:00 1639 Marime text
O femeie de 36 de ani din Constanţa a ajuns în arestul Inspectoratului de Poliţie Constanţa, după ce oamenii legii au depistat-o şi reţinut-o, deoarece pe numele său era emis un mandat european de arestare.
 
Astfel, miercuri, sub coordonarea Biroului Naţional Interpol din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, într-o acţiune comună care a implicat mai multe state membre UE, sub egida Eurojust, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din IPJ Constanţa au depistat-o pe Mihaela C., de 36 ani, din Constanţa.
 
Pe numele femeii era emis un mandat european de arestare, emis de Tribunalul din Bologna - Italia, pentru comiterea infracţiunii de „participare la un grup criminal organizat“.
 
Potrivit oamenilor legii, femeia, în perioada decembrie 2012 şi până în prezent, în asociere cu mai multe persoane, ar fi comis infracţiuni de fraudă, spălare de bani, evaziune fiscală pe teritoriul Italiei şi Angliei.
 
Persoana în cauză a fost prezentată Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa - Secţia Penală, unde s-a dispus reţinerea sa pentru 24 de ore. Ieri, instanţa de judecată a dispus arestarea pentru 29 de zile, urmând ca în termenul legal să fie predată autorităţilor italiene.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii