Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:23 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie la Ivrinezu Mare Un tânăr a murit carbonizat. A lăsat în urmă o familie îndurerată

ro

21 May, 2014 00:00 1724 Marime text
O familie din satul Ivrinezu Mare, comuna Peştera, a trecut prin clipe de coşmar în noaptea de luni spre marţi. Un incendiu care a pornit de la o lumânare lăsată nesupravegheată a dus la arderea imobilului, dar mai ales la decesul proprietarului acestuia, Daniel Niţescu, de 31 de ani.
Luni noapte, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea“ au fost solicitaţi să intervină în cazul unui incendiu care cuprinsese o casă de pe strada Cochirleni din localitate. Două autospeciale s-au deplasat la faţa locului. Primarul comunei Peştera, Valentin Vrabie, anunţase deja Serviciul Voluntar din localitate şi se afla la locul evenimentului în momentul sosirii pompierilor. După mai bine de două ore, incendiul a fost lichidat. Printre resturile încă fumegânde ale casei a fost găsit carbonizat Daniel Niţescu, de 31 de ani, proprietarul locuinţei. Soţia acestuia, Viorica Niţescu, şi fiul lor au fost transportaţi la Spitalul Municipal Medgidia. Potrivit directorului spitalului, Buşu Stere, cei doi au primit îngrijiri medicale, deoarece manifestau panică, indusă de evenimentul prin care au trecut. Starea lor nu a necesitat însă internare.
Edilul-şef al comunei Peştera, Valentin Vrabie, a declarat că Primăria va oferi sprijin familiei îndurerate. „Familia Niţescu era greu încercată, având o situaţie precară, cum sunt multe altele în judeţul Constanţa, din păcate. Toate cheltuielile de înmormântare vor fi suportate de Primărie, iar în prima şedinţă de Consiliu Local vom vedea cum trebuie procedat pentru ca imobilul să fie reconstruit din temelie“, a spus primarul Valentin Vrabie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii