Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tentativă de omor la Casa Dobrogeană Un individ şi-a înjunghiat rivalul de ocazie în Satul de Vacanţă (galerie foto)

ro

21 Jul, 2014 00:00 4183 Marime text
Scandal monstru, sâmbătă spre duminică noaptea, la Casa Dobrogeană din Satul de Vacanţă. Un bărbat a fost înjunghiat şi zace acum pe un pat de spital, la Reanimare, în urma unui conflict spontan izbucnit pe fondul geloziei şi al consumului de alcool.
 

Scandalul a pornit între două grupuri de tineri aflaţi sub influenţa alcoolului, spun poliţiştii. În urma altercaţiei, un tânăr a fost înjunghiat şi a fost preluat de un echipaj SMURD. Alţi doi răniţi au ajuns la Urgenţa Spitalului Judeţean, transportaţi de două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa. Din câte se pare, indivizii implicaţi în scandal ar fi din Constanţa şi din Lumina.

Ofiţerii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Constanţa şi un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa au strâns, ieri, probe şi amprente de la locul incidentului şi încearcă acum să dea de urma agresorilor. Anchetatorii au stabilit, până acum, pe baza declaraţiilor martorilor şi a probelor strânse, că scandalul a izbucnit din cauza geloziei de care a dat dovadă tânărul înjunghiat, dar şi a faptului că protagoniştii, care nu se cunoşteau, se aflau sub influenţa alcoolului.
 
Conflictul ar fi pornit din cauză că tânărul înjunghiat i-ar fi reproşat, folosind injurii, unui alt bărbat, că se uită prea insistent la prietena lui. De aici până la bătaie nu a mai fost decât un pas, iar cel de-al doilea l-a înjunghiat pe primul în abdomen, după un schimb de pumni. Pentru că fiecare dintre protagonişti era însoţit de mai mulţi prieteni, aceştia au sărit la bătaie. Bărbatul înjunghiat a fost operat şi nu a putut fi audiat, ieri, de anchetatori. Cel care l-a atacat a dispărut imediat după incident. Când va fi depistat, el va fi cercetat penal pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor, pentru că medicii legişti au confirmat faptul că viaţa victimei a fost pusă în pericol. Arma cu care a fost înjunghiată victima nu a fost, deocamdată, găsită, iar anchetatorii presupun că este vorba de un briceag sau de un cuţit.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii