Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:41 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suspectul Aspru, trimis după gratii pentru omor „Am întins-o pe pat, am luat un cablu electric de la fierul de călcat, l-am înfășurat de patru ori în jurul gâtului fetei și am sugrumat-o”

ro

13 Apr, 2015 00:00 4251 Marime text

Laurenţiu Constantin Aspru, fostul preot din Bistriţa Năsăud, care ar fi ucis-o adolescenta de 15 ani din Năvodari, a fost arestat preventiv pentru omor. 
 
Acesta este cel care a sunat la 112 sâmbătă dimineaţa şi a anunţat că într-un apartament din Mamaia a avut loc o crimă. Apoi şi-a aruncat telefonul, s-a urcat în maşină şi a aşteptat sosirea poliţiştilor.

 Declaraţii cutremurătoare

„Am luat-o pur și simplu în brațe și am strâns-o la piept. Nu a opus rezistență. Mâinile mi-au ajuns de pe spatele ei pe gâtul ei și am strâns-o până când a leșinat. Am întins-o pe pat, apoi am luat un cablu electric de la un fier de călcat, l-am înfășurat de patru ori în jurul gâtului fetei și am sugrumat-o”, le-a declarat fostul preot anchetatorilor, citat de reporterntv.ro.
 
Povestea nu părea a se sfârşi aşa. Se pare că cei doi au comunicat pe internet, iar bărbatul a venit la Constanţa pentru a se întâlni cu fata, care i-ar fi spus că are 20 de ani. De altfel, surse apropiate anchetei au declarat că înfăţişarea fetei o putea ajuta cu uşurinţă pe aceasta să treacă drept o tânără, şi nu o adolescentă.

Fostul preot le-ar mai fi povestit anchetatorilor că a știut de la început că fata se prostitua, numai că nu și-a dat seama că are 15 ani pentru că ea susținea că are 20. Reacţia violentă ar fi avut loc ca urmare a faptului că fata i-a cerut mai mulţi bani deoarece depăşise timpul pentru care plătise.

Adolescenta Elena Ramona C. era din Năvodari, dar se mutase într-un apartament din Mamaia pe care îl închiriase chiar unchiul ei în urmă cu aproximativ o lună.

Laurenţiu Aspru Constantin a fost preot până în ianuarie într-o parohie din Bistriţa Năsăud şi are doi copii minori. Acum a fost trimis după gratii

Citeşte şi Crimă îngrozitoare la Mamaia:
Sfârşit aspru pentru o adolescentă din Năvodari, ucisă de un fost preot

Sursa foto: telegrafonline.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii