Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:38 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crimă îngrozitoare la Mamaia Sfârşit aspru pentru o adolescentă din Năvodari, ucisă de un fost preot

ro

12 Apr, 2015 00:00 5370 Marime text


Ultimele clipe ale unei adolescente de 15 ani din Năvodari au fost petrecute în preajma unui fost preot. Dar totul a avut un final macabru. Tânăra ar fi fost strangulată cu firul unui fier de călcat de cel pe care îl cunoscuse iniţial pe internet şi care apoi i-ar fi devenit călău. Principalul suspect a fost reţinut pentru 24 de ore.
 
Laurenţiu Constantin Aspru, un bărbat de 37 de ani, din Bistriţa Năsăud, a ajuns vineri seară la Constanţa, unde trebuia să se întâlnească cu o adolescentă de 15 ani, din Năvodari, aşa cum cei doi stabiliseră într-o discuţie purtată pe internet.
 
Din motive încă necunoscute, totul a luat o întorsură neaşteptată, iar dimineaţă, bărbatul, fost preot, a sunat la 112 şi a anunţat că ar fi omorât o fată. Surse judiciare au declarat că bărbatul a fost găsit pe o plajă, în apropierea locului unde a avut loc oribila faptă, un apartament închiriat, de aproape o lună, de unchiul fetei, în staţiunea Mamaia, unde tânăra locuia singură. Mai mult decât atât, în maşină au fost găsite mai multe sticle cu bere, alcool şi băuturi răcoritoare.

Cine este Laurenţiu Constantin Aspru



Laurenţiu Constantin Aspru ar fi renunţat la hainele preoţeşti în luna ianuarie a acestui an. Acesta a spus cunoscuţilor că vrea să plece la muncă în străinătate, pentru un trai mai bun. Parohia la care slujise este în comuna Galaţii Bistriţe, din judeţul Bistriţa Năsăud. Laurenţiu Constantin Aspru este căsătorit şi are doi copii minori, unul de 9 ani, celălalt de 13 ani.
 
Din câte se pare, anul trecut, bărbatul ar fi fost implicat într-un accident de circulaţie în judeţul Cluj şi de atunci ar fi avut schimbări în comportament. Relaţia cu familia s-a răcit, iar soţia a cerut divorţul.
 
Mai mult decât atât, coincidență sau nu, numele bărbatului apare într-un dosar aflat pe rolul Judecătoriei Bistriţa. Următorul termen al cauzei este stabilit pentru data de 23 aprilie.
 
Laurenţiu Constantin Aspru urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.
 
Sursa foto: evz.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • alex 12 Apr, 2015 08:10 Astia ne reprezinta