Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:49 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sunt bune şi filmele la ceva Scandal sexual cu iz penal

ro

13 Dec, 2011 01:00 3101 Marime text

cutinov_-_razvan_cutinov.jpg„Cuplul şantajist" de la Constanţa a fost condamnat de magistraţii Judecătoriei Slobozia la câte trei ani de puşcărie, cu interzicerea unor drepturi.

Decizia a fost luată de judecători după ce aceştia au ajuns la concluzia că Raluca şi Răzvan Cutinov s-ar face vinovaţi de comiterea infracţiunii de şantaj. Cei doi au fost acuzaţi în luna martie 2010 că ar fi momit o tânără din Slobozia, cu care Răzvan Cutinov ar fi întreţinut raporturi sexuale, acestea fiind filmate de soţia sa, Raluca. Ulterior, Raluca şi Răzvan ar fi şantajat-o pe tânăra astfel păcălită, solicitându-i bani pentru a nu difuza pe internet filmuleţele erotice în care victima apărea în ipostaze compromiţătoare.

Foarte interesant, poate n-ar fi de trecut cu vederea faptul că recenta condamnare de la Slobozia vine să se adauge unui adevărat palmares de dosare penale în care Răzvan Cutinov figurează la Constanţa. Pe de altă parte, indignaţi de decizia instanţei, care n-a crezut în nevinovăţia lor şi n-a vrut să-i achite, soţii Cutinov s-au adresat Curţii de Apel Bucureşti, unde au atacat în recurs hotărârea judecătorilor de la Slobozia. În minuta Judecătoriei Slobozia se arată că aceasta „respinge cererea inculpaţilor de achitare. Condamnă pe inculpatul Cutinov Răzvan la pedeapsa rezultantă de trei ani închisoare cu articolele 71/64 Cod penal. Condamnă pe inculpata Cutinov Raluca la pedeapsa de trei ani închisoare cu articolele 71/64 Cod penal". Mai mult, instanţa a admis în parte şi acţiunea civilă, obligându-i pe cei doi Cutinov să-i achite daune morale fetei pe care, potrivit anchetatorilor, ar fi încercat să o şantajeze. La momentul izbucnirii scandalului sexual, în martie 2010, deşi anchetatorii au solicitat arestarea preventivă a celor doi amorezi, Judecătoria Slobozia hotărâse să respingă propunerea procurorilor, în dosarul cu numărul 1602/312/2010. În schimb, judecătorii le-au interzis celor doi soţi să părăsească ţara, ei aflându-se în stare de libertate pe toată durata desfăşurării procesului la Slobozia.

15 ani pentru viol

În ceea ce-l priveşte pe Răzvan Cutinov, este de menţionat că aceasta nu este prima condamnare penală pe care o încasează. Judecat şi condamnat la zece ani de închisoare pentru violarea unei fete de 15 ani, nici în perioada în care era încarcerat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Poarta Albă, Răzvan Cutinov n-a reuşit să se ţină departe de instanţă şi de dosare penale, după cum arătam în ediţiile anterioare. Dincolo de numeroasele cereri de eliberare condiţionată sau de întrerupere a executării pedepsei, Cutinov a ajuns în atenţia anchetatorilor şi pentru săvârşirea unor fapte precum furt sau abuz de încredere. În timp ce era în penitenciar. În mod suspect, la rândul său, bărbatul de 30 de ani i-a reclamat şi el pe cei care susţineau că i-ar fi căzut victime.

Recurs amânat

Lăsând deoparte aventurile penale din penitenciar, în prezent individul s-a adresat judecătorilor Curţii de Apel Bucureşti, solicitând achitarea în dosarul de şantaj. Cazul a fost înregistrat la Secţia penală a instanţei de judecată sub numărul 7229/312/2010, cei doi soţi având calitatea de recurenţi-inculpaţi, iar victima fiind intimat, dat fiind că nu a mai atacat hotărârea judecătorilor din Slobozia. Totuşi, s-ar părea că Raluca şi Răzvan Cutinov nu sunt tocmai nerăbdători să-şi demonstreze nevinovăţia, dat fiind că, la primul termen de judecare a recursului, procesul a fost amânat pe motiv că Răzvan Cutinov nu avea avocat şi că soţia sa nu s-a putut prezenta din motive medicale. În urmă cu doar câteva zile, Curtea de Apel Bucureşti a amânat din nou procesul, pentru administrarea unor probe. Noua înfăţişare a fost fixată pentru data de 19 ianuarie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii