Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:31 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Răniţi în urma unor accidente rutiere

ro

19 Dec, 2012 02:24 1551 Marime text
Belgihan A., de 31 de ani, din Constanţa, a condus, în data de 17 decembrie, un autoturism pe strada Trandafirului, din municipiu, şi, ajungând în zona unui imobilul, a surprins şi a accidentat pe minorul P.D., de 11 ani, care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis, în fugă şi fără să se asigure, din stânga conducătorului auto. Accidentul s-a soldat cu vătămarea corporală uşoară a pietonului.

În aceeaşi zi, Liana S., de 32 de ani, a condus un autoturism pe bulevardul Ferdinand către Gara Constanţa şi, ajungând la intersecţia cu strada Theodor Burada, a efectuat viraj stânga, ocazie cu care l-a accidentat uşor pe Marian-Adrian M., de 53 de ani, care se angajase în traversarea părţii carosabile pe marcajul pietonal, din dreapta conducătoarei auto.

Câteva ore mai târziu, Sorin P., de 43 de ani, a condus un autoturism pe bulevardul 1 Mai, către Gara Constanţa, şi ajungând la marcajul pietonal situat în zona bisericii Sf. Maria, a accidentat uşor pe Ghiorghiţă C., de 43 de ani, care se angajase în traversarea părţii carosabile pe marcajul pietonal, din dreapta conducătorului auto.

Spre seară, Florentina T., de 34 de ani, a condus un autoturism pe strada Eliberării către strada Poporului şi ajungând la marcajul pietonal de la intersecţia cu strada Cutezători a accidentat uşor pe A. Carmen-Florentina, de 21 de ani, care se angajase în traversarea părţii carosabile pe marcajul pietonal, din stânga conducătoarei auto.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii