Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:41 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prinderi în flagrant, în Mamaia şi Saturn O femeie din Ţara Sfântă, prinsă cu un joint şi 4 grame de canabis

ro

28 Jul, 2014 00:00 3107 Marime text
14 persoane s-au ales, în week-end, cu dosare penale, fiind prinse în flagrant cu droguri asupra lor. Dacă în noaptea de 25 spre 26 iulie, în Mamaia, au fost depistate şase persoane cu droguri asupra lor, în noaptea de 26 spre 27 iulie s-au organizat flagrante în cazul altor opt persoane. Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate au găsit asupra tinerilor droguri de risc sau de mare risc. Primii şase au fost prinşi în staţiunea Mamaia, iar următorii opt, în staţiunile Mamaia şi Saturn. Toţi deţineau fără drept droguri de risc şi de mare risc, în vederea consumului propriu.

Poliţiştii au descoperit pastile de ecstasy, canabis şi ţigări tip joint

Cei descoperiţi sunt turişti care, cel mai probabil, au venit să petreacă la malul mării, însă tocmai modul greşit în care concep să se simtă bine i-a adus în atenţia oamenilor legii. Astfel, poliţiştii i-au prins în  flagrant, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe următorii: un bărbat de 25 de ani, din Călăraşi, care avea asupra sa trei comprimate ecstasy, două fete, de 18 şi 19 ani, din Râmnicu Vâlcea, având asupra lor câte un comprimat ecstasy. Pe numele celor trei au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere fără drept de droguri de mare risc, în vederea consumului propriu. Tot vineri spre sâmbătă, a fost prins un bărbat de 27 de ani, din Giurgiu, care avea la el o bilă de staniol care conţinea aproximativ 4 grame de canabis, precum şi un bărbat de 31 de ani, din Bucureşti, care avea  asupra sa două ţigarete cu canabis, confecţionate artizanal şi disimulate într-un pachet de ţigări. În aceeaşi noapte a fost depistat şi un alt bărbat, de 31 de ani, din Drobeta-Turnu Severin, care a fost prins în flagrant având asupra sa o ţigaretă cu canabis confecţionată artizanal. Cei trei bărbaţi sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere fără drept de droguri de risc, în vederea consumului propriu.
În noaptea de sâmbătă spre duminică, acţiunile poliţiştilor au continuat, de această dată, în staţiunile Mamaia şi Saturn. Poliţiştii au depistat un bărbat de 22 de ani, din Bacău, care avea asupra sa două comprimate ecstasy, iar în autoturismul său a fost găsită o punga de plastic cu praf alb, ce urmează a  fi supus analizelor de specialitate. În aceeaşi staţiune, un alt bărbat, în vârstă de 30 de ani, a fost depistat de poliţişti având asupra sa o ţigară artizanală de tip joint. Pe de altă parte, în staţiunea Mamaia, poliţiştii au depistat un bărbat în vârstă de 28 de ani, din Bucureşti, şi o femeie de 35 de ani, din Israel, care aveau asupra lor o ţigară de tip joint şi 4 grame de canabis. Doi bărbaţi, de 32 şi 20 de ani, din Popeşti Leordeni, judeţul Ilfov, au fost depistaţi tot în staţiunea Mamaia, având asupra lor o ţigară confecţionată artizanal şi un pliculeţ cu aproximativ un gram de canabis.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii