Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:21 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Papari, marioneta lui Mazare

ro

23 Mar, 2009 03:00 3967 Marime text

CAP_2_George_Papari_04.jpgPunctul de vedere al primarului îi va fi transmis în scris lui Papari

George_Papari_01.jpgConsilierul PSD George Papari va fi adus la stadiul de păpuşă. Păpuşarul va fi primarul Radu Mazăre, care va fi împuternicit să ia orice decizie în legătură cu participarea CLM în Adunarea Generală a Acţionarilor a CN Administraţia Porturilor Maritime Constanţa.
În urmă cu doar câteva uni, George Daniel Papari a fost mandatat să reprezinte Consiliul Local Municipal în AGA a CN APMC. Numai că cei aflaţi la conducerea oraşului s-au gândit că ar fi mai bine să-i mai taie din elan junelui social-democrat. Aşa că, în şedinţa de Consiliu Local care va avea loc miercuri, 26 martie, aleşii vor vota hotărârea care prevede că „se împuterniceşte primarul municipiului Constanţa în vederea aprobării, amendării, modificării, luării de decizii şi a oricăror alte aspecte referitoare la ordinea de zi din cadrul şedinţelor Adunării Generale a Acţionarilor a CN Administraţia Porturilor Maritime Constanţa SA". Proiectul de hotărâre mai prevede că punctul de vedere al primarului îi va fi transmis în scris lui Papari. Aşadar, PSD-istul nu va fi nimic mai mult decât un cititor al deciziilor lui Mazăre.

{mos_ri:George Papari}
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ce fata are asta 23 Mar, 2009 10:50 inteligentul asta stie sa citeasca ce ii scrie mazare sau trebuie sa ii citeasca cineva?
  • pai asta este oricum 23 Mar, 2009 08:05 pai se stie ca el oricum este un papagal, adica o marioneta care face ce zic altii. asta e rolul lui.