Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:17 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicolae Lungoci, din Eforie Sud, reţinut de poliţişti şi procurori Beat şi fără permis la volan, a accidentat maşina parcată a... Poliţiei Rutiere

ro

24 Nov, 2014 00:00 2002 Marime text
Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Constanţa, a reuşit „performanţa“ să accidenteze o maşină a Poliţiei Rutiere. Şi nu oricum, ci încercând să tragă pe dreapta chiar la semnalul agenţilor de circulaţie. Cireaşa de pe tort a urmat însă abia apoi, când poliţiştii au constatat că şoferul nu avea permis şi era beat turtă! Şoferul de ocazie, prieten al lui Bacchus, a fost reţinut, sâmbătă, pe bază de ordonanţă, iar aseară, la ora închiderii ediţiei, se afla încă în faţa judecătorilor, care analizau propunerea de arestare preventivă înaintată de poliţişti şi procurori.

Poliţiştii rutieri spun că, sâmbătă dimineaţa, puţin după ora 4.00, Nicolae Lungoci, de 35 de ani, din Eforie Sud, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, şi fără să posede permis de conducere, a condus autoturismul marca Honda Civic, pe strada Călugăreni din municipiul Constanţa, iar după efectuarea semnalului de oprire de către lucrătorii de poliţie rutieră, acesta a acroşat cu partea dreaptă o autospecială de poliţie marca Logan MCV, parcată regulamentar în afara părţii carosabile. Autoturismele au fost avariate în proporţie de 2%.

Incidente în serie provocate pe şosele de şoferi băuţi 

Nu este singurul incident petrecut în weekend-ul tocmai încheiat, în care au fost implicaţi şoferi băuţi. După ce, probabil, au băut toată noaptea de vineri spre sâmbătă, doi bărbaţi din judeţul Constanţa s-au suit la volan, de dimineaţă, şi au provocat accidente rutiere la 15 minute distanţă!

Primul s-a produs la ora 6.09, când un bărbat de 40 de ani, aflat sub influenţa alcoolului (0.46 mg/l alcool pur în aerul expirat), a lovit frontal, pe bulevardul Aurel Vlaicu, după ce a intrat pe contrasens, un autoturism condus de un bărbat de 29 de ani din Comana, care circula regulamentar din sens opus. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a pasagerului care stătea pe locul din dreapta-faţă în cea de-a doua maşină. Al doilea accident a avut loc la ora 6.24, când un tânăr de 29 de ani, fiind, de asemenea, sub influenţa băuturilor alcoolice (0.77 mg/l alcool pur în aerul expirat), a condus o maşină pe strada Mare din comuna Lumina şi, ajungând în staţia de autobuz din faţa Primăriei Lumina, loveşte în spate un microbuz care era oprit în staţie.
 
Tot vineri noaptea, la ora 1.40, un şofer de 46 de ani a fost surprins în trafic de poliţiştii rutieri în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferul a fost tras pe dreapta de un echipaj al Poliţiei Rutiere, pe strada IL Caragiale.

De beat ce era, a frânat direct în... remorca unui camion!

În fine, sâmbătă dimineaţă, un alt şofer băut a provocat un accident rutier pe bulevardul Aurel Vlaicu, la sensul giratoriu cu strada Nicolae Filimon. La volanul unui autoturism marca Audi A4, un tânăr de 27 de ani nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de camionul care circula în faţa sa şi a intrat cu maşina în remorca mastodontului. Un tânăr de 28 de ani aflat pe locul din dreapta-faţă în maşină a fost rănit. Şoferul care a provocat accidentul avea o alcoolemie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii