Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:56 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maşina Poliţiei din Adamclisi, distrusă într-un accident

ro

01 Oct, 2012 01:00 1581 Marime text
Duminică, la orele 01.10, poliţiştii de la Secţia 8 Rurală Băneasa s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că autospeciala aparţinând Postului de Poliţie Adamclisi, care era parcată regulamentar în afara părţii carosabile, a fost avariată în urma unui eveniment rutier, conducătorul auto implicat părăsind locul accidentului.

Poliţiştii au demarat cercetările şi în scurt timp au reuşit identificarea conducătorului auto, în persoana lui Florin Marian (20 ani), din localitatea Pietreni, judeţul Constanţa.

Din investigaţii s-a stabilit faptul că autorul accidentului avea dreptul de a conduce suspendat din data de 14.09.2012, iar cu ocazia testării cu aparatul Drager a rezultat valoarea de 0,86 g/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 mg/l alcool pur în sânge, părăsirea locului accidentului şi distrugere.

Bărbatul urmează să fie prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia cu propuneri corespunzătoare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii