Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:38 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marfă din China, de peste 200.000 de lei, depistată în Vama Constanţa Sud Agigea

ro

20 Nov, 2014 00:00 2001 Marime text


Poliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în două containere sosite din China în PTF Constanţa Sud Agigea 3.540 de jucării susceptibile a fi contrafăcute şi 1.296 de truse de machiaj nedeclarate, cu o valoare totală de aproximativ 202.000 de lei.


În urma controlului de pe 17 noiembrie, au fost identificate 3.300 de jucării pentru copii, păpuşi din plastic şi material textil, seturi figurine din plastic, susceptibile a fi contrafăcute.

Pe 19 noiembrie, aceeaşi echipă comună de control a descoperit într-un alt container sosit din China, care avea ca destinaţie o societate comercială cu sediul în Bucureşti, 240 de jucării pentru copii, chitare din plastic, susceptibile a fi contrafăcute, precum şi 1.296 de truse de machiaj care nu fuseseră declarate la întrarea în ţară.

Mărfurile - cea care purta însemnele distinctive ale unor firme cunoscute şi cea nedeclarată - au fost ridicate, în vederea confiscării de către lucrătorii vamali.

Poliţiştii de frontieră le-au întocmit administratorilor societăţilor comerciale în cauză, trei cetăţeni români, cu vârste cuprinse între 31 şi 37 de ani, cu domiciliul în Bucureşti, dosare penale pentru săvârşirea infracţiunilor de „punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii