Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:10 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Infracţiuni judiciare

ro

10 Feb, 2013 22:16 1026 Marime text
Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale au fost sesizaţi de o femeie din Constanţa despre faptul că trei tineri necunoscuţi i-au smuls din mână fiului ei minor un telefon mobil.

Deplasaţi la locul indicat, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat în scurt timp suspecţii de comiterea faptei. Aceştia sunt trei minori cu vârste cuprinse între 13 şi 16 ani, toţi din Constanţa. Prejudiciul în valoare de 460 de lei a fost recuperat şi predat părţii vătămate.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti, cu suspecţii în stare de libertate.

Poliţiştii din Oltina au fost sesizaţi de către un bărbat de 48 de ani, din localitate, despre faptul că, în noaptea de 7/8 februarie, persoane necunoscute au pătruns într-o anexă situată în spatele locuinţei, de unde au sustras cantitatea de aproximativ 600 kg de cereale, cauzându-i un prejudiciu de 600 de lei. Deplasaţi la faţa locului, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că suspecţi de comiterea faptei sunt D. Ionuţ, de 24 de ani, S. Georgian, de 20 de ani, şi S. Adrian, de 23 de ani, toţi din localitatea Oltina.

În urma documentării întregii activităţi infracţionale a tânărului de 24 de ani, poliţiştii au constatat că acesta este suspectat de săvârşirea a încă trei furturi din locuinţe. Cercetările sunt continuate de către poliţişti, cu suspecţii în stare de libertate.

Poliţiştii din Eforie au surprins în flagrant un tânăr de 19 ani, din localitate, în timp ce sustrăgea cablu electric din cupru de la stâlpii de iluminat public de pe faleza staţiunii.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti, cu suspectul în stare de libertate, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii