Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:41 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2. Bilanţul incendiului Incendiu de amploare în Agigea, lângă Primărie (galerie foto + video)

ro

03 Dec, 2016 19:06 5342 Marime text
Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” au fost solicitați în localitatea Agigea, județul Constanța, lângă primărie.

Potrivit primelor date, un incendiu a izbucnit la o hală în centru. Două autospeciale de stingere cu apă și spumă sunt la fața locului.

UPDATE 1, ora 19.30

Se pare că incendiul este de amploare și riscă să se extindă la casele din împrejurimi. Conform unor informații, în hală ar fi mai multe butelii.La fața locului se mai deplasează o autospecială de la detașamentul Fripis. În interior sunt bărci și motoare.

UPDATE 2, ora 10.30
Potrivit unei informări emisă de ISU Dobrogea, intervenţia echipelor la incendiul produs ieri seară la un depozit din comuna Agigea a survebnit în urma unui apel la ora apel la 112 făcut la ora 18.47, iar la la ora 1.40 incendiul a fost lichidat. Pe o suprafaţă de 500 mp, hala a ars în proporţie de 95%. Flăcările au distrus bunuri depozitate în interior - o ambarcaţiune cu motor, peridoc, elevator, aparate mecanice -jocuri de noroc şi mobilier. Totodată, au fost salvate 16 butelii de propan (acetilena), 4 butelii de oxigen, o ambarcaţiune cu motor si peridoc, anvelope, camioane si utilaje, precum şi magazia cu piese. La această oră continuă cercetările pentru stabilirea cauzei care a pridus incendiul.




Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii