Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:15 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Flagrant la „doctoriţă” Recurs respins de Tribunalul Constanţa

ro

24 Aug, 2013 00:00 1525 Marime text
Magistraţii din cadrul Tribunalului Constanţa au decis, ieri, prin intermediul unei hotărâri definitive, menţinerea în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Poliţiei Judeţului a bărbatului care ar fi încercat să-l înşele pe inspectorul-şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea.

Roberto Nelu M., de 30 de ani, din Constanţa, a fost încătuşat după ce, spun organele de anchetă, a fost prins, în flagrant, în sediul instituţiei mai sus precizate, în timp ce primea bani de la pompierii militari. Ieri, Tribunalul Constanţa a respins recursul formulat de Roberto Nelu M. împotriva arestării sale. Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, „la data de 21 august, poliţiştii au fost sesizaţi de către colonelul Jianu Viorel, şeful ISU Dobrogea, cu privire la faptul că o persoană necunoscută l-a contactat telefonic, declarând verbal că este medic în cadrul unui spital din Constanţa, solicitând o sumă de bani pentru un tânăr care urmează un tratament medicamentos”.
„În urma verificărilor efectuate de către şeful ISU Dobrogea, s-a constatat faptul că persoana care sunase nu era medic în cadrul niciunui spital din Constanţa, motiv pentru care acesta a sesizat poliţiştii din cadrul IPJ Constanţa. O echipă formată din poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale şi ai Biroului de Investigaţii Criminale - Poliţia Municipiului Constanţa a intervenit şi l-a prins în flagrant pe Roberto Nelu M., de 30 de ani, din Constanţa, în timp ce primea o sumă de bani de la reprezentanţii ISU Dobrogea”, conform Poliţiei Constanţa. Organele de anchetă continuă spunând că, „în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că suspectul mai solicitase şi primise diferite sume de bani şi de la alte persoane”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii