Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:24 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fiul comisarului sef Saragea spune ca a fost calcat pe cap de politisti

ro

27 Jul, 2010 00:00 6166 Marime text
p1-saragea_-_marian_saragea.jpg

A mimat o criză de epilepsie, fapt pentru care a fost solicitată intervenţia medicului

Lucrătorii postului de Poliţie din Cumpăna l-au identificat şi scos din trafic, duminică seara, în jurul orei 19.45, pe Florin Saragea, de 25 de ani, care conducea un autoturism marca Opel ce nu avea montate numere de înmatriculare şi căruia îi lipseau şi elemente ale caroseriei. După ce i-au fost solicitate documentele, susţin oamenii legii, tânărul a devenit violent şi a încercat să scoată un pistol cu gaze, de calibrul 8 mm, pe care îl avea într-un toc la centură, motiv pentru care a fost necesară imobilizarea acestuia şi conducerea la sediul Poliţiei Comunale Cumpăna. Florin Saragea este fiul comisarului-şef Marian Saragea, care a desfăşurat activităţi în cadrul Serviciului Management Resurse Umane al IPJ Constanţa până în 2007. 

De asemenea, poliţiştii au stabilit că autoturismul condus de Saragea junior nu este înmatriculat. „În timpul cercetărilor, Florin Saragea a ameninţat organele de poliţie şi a mimat o criză de epilepsie, fapt pentru care a fost solicitată atât intervenţia medicului din cadrul Dispensarului Cumpăna, cât şi a unui echipaj al ambulanţei. Cadrele medicale au stabilit că persoana în cauză nu prezenta criza specifică bolii de epilepsie, fiind conştient. Acesta a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru acordarea de îngrijiri medicale“, mai susţin oficialii IPJ Constanţa. Cu toate acestea, tatăl lui Florin Saragea are altă versiune a celor întâmplate, afirmând că fiul său a fost bătut cu bestialitate de poliţişti. „L-au tras din maşină, l-au bruscat şi i-au rupt hainele. A fost bătut în sediul Poliţiei. I-am scos certificat medico-legal, din care reiese că are nevoie de cinci zile de îngrijiri. Poliţiştii au folosit forţa pentru un motiv neîntemeiat, argumentând că au văzut pistolul. Copilu’ (n.r. Florin Saragea) are pistol cu gaze... pentru care deţine permis“.

saragea_marian_saragea.jpg

Îi lipseşte un ceas de aur 

La rândul său, presupusa victimă a oamenilor legii din Cumpăna spune că totul s-a întâmplat din cauza poliţistului Răzvan Marinescu, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi. „Eu am nouă maşini. Acum nu le mai vând şi le ţin pentru mine. În ultimii doi ani, a început (n.r. Răzvan Marinescu ) să mă amendeze foarte des. Sunt hotărât să-i fac plângere. Unde mai pui că-mi lipseşte şi un ceas de aur. Îl aveam la mână când m-a dus la sediu şi m-au călcat pe cap“, a mai precizat Florin Saragea. Acestuia i s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru infracţiunea de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, cercetările fiind continuate de către poliţiştii din Cumpăna.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • tarabostes 27 Jul, 2010 10:24 Dar de unde ai tu 9 masini si ceasuri de aur mai agariciule, le-a facut tatucu cat timp a fost sef pe la IPJ Constanta? Ai avut pe dracu infractorule, meritai sa te impuste pentru ca ai scos pistolul la ei. Noroc ca esti in Romania ca daca erai in alta tara erai halit.