Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:51 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Evadatul de la Jilava, găsit înarmat în Mamaia Constantin Ioniţă, depus în arestul Poliţiei Constanţa

ro

13 Aug, 2014 00:00 3320 Marime text
Un bărbat a evadat în urmă cu o săptămână din Penitenciarul Jilava. Luni noapte, el a fost depistat în Mamaia Sat.

Constantin Ioniţă a fost condamnat la doi, respectiv cinci ani de închisoare, pentru furt calificat. Bărbatul de 39 de ani, din satul Tânganu, comuna Cernica, judeţul Ilfov, a reuşit să pună pe jar autorităţile mai bine de o săptămână, după ce a evadat din Penitenciarul Jilava. El a fost depistat în Năvodari, Mamaia Sat, după ce, pe urmele lui se aflau polițiștii din cadrul IPJ Constanţa de la Serviciul de Investigații Criminale, Serviciul de Acțiuni Speciale și Poliţia Eforie, precum și de la Serviciul de Investigații Criminale al IPJ Ilfov, împreună cu lucrători ai Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor. Acţiunea a fost desfăşurată cu sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din IGPR și al SRI.

Bărbatul s-a ales şi cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de evadare. În momentul depistării, acesta a opus rezistenţă, fiind imobilizat de poliţişti. Asupra sa, oamenii legii au găsit mai multe articole de îmbrăcăminte şi obiecte de igienă personală, precum şi un cuţit.

Constantin Ioniţă a fost depus iniţial în arestul Poliţiei Constanţa şi ulterior a fost predat reprezentanţilor Penitenciarului Jilava.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii