Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:37 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi mastodonţi s-au ciocnit Accident pe Autostrada A2, la intrarea în Cernavodă

ro

28 Nov, 2014 00:00 2184 Marime text
Desfăşurare majoră de forţe pe Autostrada A2, la intrarea în oraşul Cernavodă. Două TIR-uri au fost implicate într-un incident rutier.
 
Accidentul a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, pe Autostrada A2, la kilometrul 162, pe sensul de mers către Constanța.
 
La locul incidentului au fost solicitaţi şi pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea“, deoarece rezervorul unui TIR se spărsese, iar pe carosabil curgea combustibil. Şoferul unuia dintre TIR-uri a declarat că, din cauza unei manevre de evitare a unei mașini, a intrat pe banda de urgenţă, unde cel de-al doilea TIR era staţionat din cauza unei defecţiuni.
 
În urma impactului, atât rezervorul unuia dintre TIR-uri s-a spart, dar şi o parte din încărcătură s-a revărsat pe şosea.
 
Militarii din cadrul Detaşamentului pentru Pompieri Cernavodă au curăţat combustibilul de pe carosabil, iar ulterior au ajuns la faţa locului şi utilaje din cadrul CNADNR, care au intervenit pentru asigurarea unui trafic fără probleme.
 
De asemenea, la faţa locului a ajuns şi un echipaj SMURD, dar, din fericire, nimeni nu a fost rănit.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii